Άκυρο το διαζύγιο!

10.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έκανε τις «βρωμιές» του με δύο Ρωσίδες χορεύτριες. Τσιλημπούρδισε στα Όσκαρ με την Τσέχα, Πέτρα Νέμκοβα. Έζησε για λίγους μήνες ως εργένης, κάνοντας τρελή... dolce vita
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έκανε τις «βρωμιές» του με δύο Ρωσίδες χορεύτριες. Τσιλημπούρδισε στα Όσκαρ με την Τσέχα, Πέτρα Νέμκοβα. Έζησε για λίγους μήνες ως εργένης, κάνοντας τρελή... dolce vita και τώρα αποφάσισε να γυρίσει σαν τη βρεγμένη γάτα πίσω στη συζυγική κλίνη. Ο λόγος για τον Σον Πεν, ο οποίος φαίνεται πως τα ξαναβρήκε με τη σύζυγό του, Ρόμπιν Ράιτ και οι διαδικασίες του διαζυγίου πάγωσαν.

Βέβαια, ας είναι καλά η Ρόμπιν, η οποία - τι μεγαλοψυχία κι αυτή Θεέ μου - αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον «άσωτο» Σον και να σώσουν το γάμο τους, που στις αρχές Δεκεμβρίου αποφάσισαν να διαλύσουν μετά από έντεκα χρόνια. Και σε αυτό, ας είναι καλά ο Πεν, τον οποίο έπιασε επ’ αυτοφώρω η σύζυγος με δύο Ρωσίδες χορεύτριες σε διπλανή σουίτα, από αυτή που είχαν νοικιάσει οικογενειακώς στις διακοπές.

Η ηθοποιός στις 7 Δεκεμβρίου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κι ενώ η διαδικασία είχε δρομολογηθεί, το ζευγάρι αποφάσισε να την «παγώσει». Και όχι μόνο αυτό. Πριν λίγες μέρες, πήγαν μαζί σε μία συναυλία και ο Πεν ανέβηκε στη σκηνή, αφιερώνοντας ένα τραγούδι στη λατρεμένη σύζυγο του, που εκείνη τη μέρα είχε τα γενέθλια της. Εννοείται, πως εκείνη συγκινήθηκε τα μάλα. Για την ιστορία, το ζευγάρι έχει δύο παιδιά κι αυτός ίσως είναι ο λόγος που η κυρία Πεν, αποφάσισε να δώσει τη δεύτερη ευκαιρία στον «άσωτο» Σον. Εντάξει, παίζει ρόλο και το γεγονός ότι ο ίδιος δήλωνε και συνεχίζει να δηλώνει ότι η σύζυγός του είναι η γυναίκα της ζωής του! Σνιφ, σνιφ.