Περνά και μόνη της καλά η Νατάσσα!

18.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά. Δεν σε έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττός. Λα λα λα». Αμέ. Όχι παίζουμε. Μια χαρά περνά και μόνη της η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία χώρισε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά. Δεν σε έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττός. Λα λα λα». Αμέ. Όχι παίζουμε. Μια χαρά περνά και μόνη της η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία χώρισε από τον Σέρο Μύρτα πριν δύο μήνες, αλλά το γεγονός αυτό μήτε που της έριξε το ηθικό. Εξάλλου, είναι συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

Και η Νατάσσα δεν μασάει από ακόμη ένα χωρισμό στη ζωή της. Για του λόγου το αληθές, η αοιδός δεν έχει αφήσει κλαμπ για κλαμπ και μπουζούκι για μπουζούκι που να μην το επισκεφθεί και να μην διασκεδάσει με τη ψυχή της. Θα απορείς, τώρα εσύ πού βρίσκει το κουράγιο η μάνα κι έχει κέφι για διασκέδαση. Μωρέ, ο χωρισμένος είναι... ντούρασελ σε κάτι τέτοιες στιγμές και δεν καταλαβαίνει τίποτε.

Άσχετο. Πάλι καλά που η Νατάσσα δεν είναι πρώην του Αλέξη Κούγια, διότι ο Αλέξης θα είχε αφισοκολλήσει τα εξώδικα στην είσοδο όλων των μπουζουκιών! Πάντως, η Θεοδωρίδου, αν και μόνη - τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ερωτευμένη με νεαρό μοντέλο είναι φήμες και μόνο τέτοιες - διανύει μία καλή περίοδο και περνάει καλά με τους φίλους της. Ένας από αυτούς είναι και ο μαέστρος της, Βασίλης Βήχος με τον οποίο είχαν βγει πριν λίγες μέρες, ενώ ο φακός απαθανάτισε τη Νατάσσα να γέρνει στον ώμο του.

Όσο για τη σχέση της με τον Σέρο, αυτή ανήκει οριστικά στο παρελθόν, ενώ κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι ο Μύρτας βρήκε κιόλας την αντικαταστάτρια. Ποια είναι, θα σε γελάσω. Πάλι άσχετο. Όταν είναι να πει το κουτσομπολιό και τη σποντίτσα της η Έμυ Λιβανίου, τύφλα να έχουν μπροστά της η Τατιάνα Στεφανίδου και η Χριστίνα Λαμπίρη μαζί. Την άκουσα το πρωί της Παρασκευής να λέει ότι ο Μύρτας δάνεισε το πολυτελές αυτοκίνητό του σε γνωστό μοντέλο και στο καπάκι να λέει ότι πάμε στο επόμενο θέμα που είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου και δεν θέλω να πω κάτι με αυτό κι έλεγα... «πάει χαμένο το ταλέντο»!