Η Βανδή έπαιξε Βίσση!

18.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χρέη ραδιοφωνικού παραγωγού εκτέλεσε το απόγευμα της Πέμπτης η Δέσποινα Βανδή, η οποία βρέθηκε στο ραδιόφωνο του «Sfera» για να παίξει αγαπημένα της κομμάτια. Και μάντεψε με ποιον τραγουδιστή ξεκίνησε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χρέη ραδιοφωνικού παραγωγού εκτέλεσε το απόγευμα της Πέμπτης η Δέσποινα Βανδή, η οποία βρέθηκε στο ραδιόφωνο του «Sfera» για να παίξει αγαπημένα της κομμάτια. Και μάντεψε με ποιον τραγουδιστή ξεκίνησε. Με Άννα Βίσση! «Είναι γάτα, είναι γάτα η Βανδή με τη γραβάτα». Ok, άσχετο. Αλλά δεν έχεις να πεις. Έξυπνη κίνηση που αιφνιδίασε τους πάντες.

Η Δέσποινα μάλιστα έκανε κι ένα μικρό πρόλογο πριν παίξει Άννα Βίσση λέγοντας ότι θα βάλει ένα αγαπημένο της τραγούδι το «Τρελαίνομαι». Ενώ είπε ότι δεν μπορούσε να μη βάλει Βίσση στην «εκπομπή» της. Μωρέ όταν σου λέω ότι είναι γάτα, είναι γάτα. Εύγε της. Η Βανδή έπαιξε και Πέγκυ Ζήνα, ενώ αστειεύτηκε με την «κόντρα» της τελευταίας με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η αοιδός/παραγωγός έβαλε το αγαπημένο της τραγούδι «Τρέξε», λέγοντας πως στο καπάκι θα βάλει κι ένα τραγούδι της Τσαλιγοπούλου. Τσαλιγοπούλου, πάντως, δεν έβαλε. Όπως δεν έβαλε Έλλη Κοκκίνου, αν και στο τέλος είπε ότι ήθελε να παίξει και τραγούδια της Έλλης, αλλά και της Καίτης Γαρμπή. Χμ.