Παντρεύονται το καλοκαίρι οι Brangelina!

22.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θα το πάρει το αγόρι. Θα το πάρει δεν είναι ψέμα. Η Αντζελίνα Τζολί το έφερε από εδώ, το έφερε από εκεί, τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί τον αγαπημένο της και πατέρα των παιδιών της, Μπραντ Πιτ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα το πάρει το αγόρι. Θα το πάρει δεν είναι ψέμα. Η Αντζελίνα Τζολί το έφερε από εδώ, το έφερε από εκεί, τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί τον αγαπημένο της και πατέρα των παιδιών της, Μπραντ Πιτ. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στο σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα και οι Brangelina μετά από πολλές συζητήσεις και μικρές διαφωνίες, κατέληξαν πώς θα είναι αυτός.

Λοιπόν, θα γίνει σε κλειστό κύκλο και δεν θα είναι θρησκευτικός. Καλεσμένοι θα είναι οι οικογένειες τους και κάποιοι στενοί φίλοι, διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, όπως ο Τζορτζ Κλούνει και ο Ματ Ντέιμοντ. Ωστόσο, η είδηση είναι αλλού. Στον γάμο θα προσκληθεί και ο πατέρας της Αντζελίνας, Γιον Βόιτ με τον οποίο έχουν να μιλήσουν από το 2002.

Ο Βόιτ στο παρελθόν προσπάθησε να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Αντζελίνα, αλλά πάντα έπεφταν στο κενό. Τελευταία, μάλιστα ο πατέρας μιλάει δημοσίως με τα καλύτερα λόγια για την κόρη του και για τη φιλανθρωπική της δραστηριότητα. Αυτά, φαίνονται πως έχουν μαλακώσει την Τζολί, ενώ και ο Μπραντ την πιέζει να μιλήσει με τον πατέρα της. Δεν του έκατσε στον πρώτο γάμο να πείσει την Τζένιφερ Ανιστον να καλέσει τη μητέρα της, ε με την Αντζελίνα δεν θα το αφήσει να πάει χαμένο.

Οι Brangelina έχουν κιόλας ξεκινήσει τις προετοιμασίες, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο γάμος θα γίνει στις αρχές του καλοκαιριού και θα συνδυαστεί με τα δεύτερα γενέθλια της Σιλό, αλλά και τα γενέθλια της ηθοποιού. Μάλιστα, η εγκυμονούσα Αντζελίνα κανονίζει τα του κετερινγκ και των γλυκών, ενώ σκοπεύει να κάνει ένα μεγάλο παρτι.