Ο Καραφώτης αποφεύγει την Μάρω;

23.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Καραφώτης δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Μάρω Λύτρα και αν τύχει να συναντηθούν θα της πει κι ένα «γεια»! Όπως φαίνεται, όμως, θα περάσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Καραφώτης δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Μάρω Λύτρα και αν τύχει να συναντηθούν θα της πει κι ένα «γεια»! Όπως φαίνεται, όμως, θα περάσει πολύς καιρός για να επιβεβαιώσουμε του λόγου το αληθές, αφού ο Καραφώτης μάλλον αποφεύγει μία συνάντηση με την πρώην του.

Την περασμένη Κυριακή έγινε το πάρτι του Sfera και του MAD για την εβδομάδα ελληνικής μουσικής και ο Κώστας έλαμψε διά της απουσίας τους. Όλοι πήγαν στο club Cinema και κυρίως οι κολλητοί του Καραφώτη, Θάνος Πετρέλης, Νίνο και Γιώργος Χρήστου. Αλλά αυτός πουθενά. Κι έρχονται εδώ οι κακές γλώσσες να πουν ότι κάποιος σφύριξε στον Κώστα ότι στο club είναι και η Μάρω κι εκείνος δεν αποκλείεται να προτίμησε να μη γίνει η συνάντηση.

Την περίπτωση να πει εκείνο το βράδυ στην πρώην ένα γεια κι ας πέσει κάτω, μάλλον δεν την σκέφθηκε. Πάντως, η Λύτρα δεν έσκασε και πολύ που δεν είδε τον Καραφώτη. Όλο το βράδυ διασκέδασε με τη ψυχή της, ενώ ήταν συνέχεια με τους Πετρέλη, Νίνο και Χρήστου με τους οποίους μάλιστα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι. Να δω, πότε θα γίνει αυτή η συνάντηση επιτέλους!