Παντρεύτηκε ο Γιώργος Τσαλίκης

29.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το γεγονός που απασχόλησε κόσμο και κοσμάκη τους τελευταίους μήνες, ο γάμος του Γιώργου Τσαλίκη, επιτέλους έγινε.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το γεγονός που απασχόλησε κόσμο και κοσμάκη τους τελευταίους μήνες, ο γάμος του Γιώργου Τσαλίκη, επιτέλους έγινε. Ο νεαρός αοιδός μία μέρα πριν την επέτειο του μεγάλου "Όχι" είπε το μεγάλο "Ναι" στην καλή του Δώρα, ενώπιον Θεού, συγγενών, φίλων κι επωνύμων. Οι μόνοι που έμειναν στην απ' έξω και δεν μπορούν να...βεβαιώσουν το γεγονός είναι οι κάμερες και οι φωτογράφοι, οι οποίοι έσπευσαν στο "Πεντελικόν" προκειμένου να απαθανατίσουν τις ιερές τούτες στιγμές του ζεύγους.

Βλέπεις, επιθυμία των νεόνυμφων ήταν να παραμείνουν μακριά οι κάμερες και οι φακοί από το μυστήριο καθώς οι στιγμές είναι προσωπικές και δεν επιθυμούσαν να τις μοιραστούν με τα δελτία ειδήσεων των 7.00, 7.15 και 8.00 μ.μ. Έτσι, οι εναπομείναντες στον εξωτερικό χώρο αρκέστηκαν στο να απαθανατίσουν τους επώνυμους καλεσμένους, οι οποίοι ομολογουμένως ήταν αρκετοί. Θεαματική είσοδο έκανε η Μαρία Γεωργιάδου, η οποία κατέφθασε συνοδευόμενη από το νεαρό (ζήτημα να πιάνει τα 25 έτη ζωής) επιχειρηματία, Χάρη Βαφιά και την κόκκινη λαμποργκίνι του. Το ακριβό αυτοκίνητο λογικό ήταν να στρέψει πάνω του τα βλέμματα των παρευρισκομένων, οι οποίοι έσκασαν ένα "σατανικό" χαμόγελο σαν είδαν τη συνοδηγό να δυσκολεύεται τα μάλα να βγει από το όχημα με τις πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω. "Που πας αν δεν ξέρεις να δουλέψεις το εργαλείο" σκέφτηκαν κάποιοι κακεντρεχείς, όμως όταν είδαν να σκάει μύτη η ηθοποιός αναρωτήθηκαν "Τι τρέχει μεταξύ τους;". Πληροφορίες, πάντως, τους θέλουν να είναι ένα ακόμη...ζευγάρι φίλων που πήγαν μαζί στον γάμο του φίλου τους.

Εκεί ήταν και η Καίτη Γαρμπή, η οποία υπό κανονικές συνθήκες και απουσίας της Γεωργιάδου, θα έκλεβε πανηγυρικά τα φώτα. Η αοιδός φορούσε μία άκρως θηλυκή τουαλέτα της Σήλια Κρηθαριώτη και ήταν ελαφρά μακιγιαρισμένη. Από το γάμο δεν δύνατο να απουσιάσει η Ρούλα Κορομηλά εξαιτίας της οποίας δεν προσεκλήθη η Ελένη Μενεγάκη. Παρόντες ήταν επίσης, η Έλλη Κοκκίνου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Ανδρέας Στάμος, ο Γιώργος Πολυχρονίου, η Ελενα Κουντουρά και αρκετοί άλλοι. Αυτό, πάντως, που παρηγορεί τους εναπομείναντες στον προαύλιο χώρο, είναι η απουσία της Αννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, οπότε οι άνθρωποι δεν θα σκάνε που δεν κατάφεραν να απαθανατίσουν τη "μεγάλη στιγμή της συνάντησης των δύο αιωνίων". Η, μεν, Βίσση προτίμησε να πάει στο Privilege - μετά του Φραγκολιά - στα γενέθλια μιας φίλης της, η δε, Βανδή βρίσκεται ακόμη στην Ισπανία προκειμένου να καταστρώσει τα σχέδια της "Διεθνή καριέρα" από την χώρα των...ταύρων.

Κι ενώ έξω οι φωτορεπόρτερ έδιναν "μάχη" με τους σεκιουριτάδες για να τραβήξουν ένα πλάνο, μέσα ο γαμπρός έδινε ρεσιτάλ κεφιού. Όλο το βράδυ χόρευε στους ρυθμούς δικών του ασμάτων αλλά και άλλων παραδοσιακότερων, όπως "Σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι". Το ίδιο κέφι - μη σου πω κι ακόμη μεγαλύτερο - είχε ο κουμπάρος Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος δεν άφησε σε ησυχία την κουμπάρα Μαρία Παπαπέτρος. Το νυφικό ήταν της Σήλια Κρηθαριώτη, το χτένισμα επιμελήθηκε ο Τρύφων Σαμαράς και το μακιγιάζ ανέλαβε ο Αχιλλέας Χαρίτος. Το ζευγάρι αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για γαμήλιο ταξίδι προς άγνωστα μέρη.