Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 26 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου

26.09.2016
H νέα εβδομάδα ξεκίνησε και δεν μένει παρά να δεις τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Ο Σεπτέμβρης σας αποχαιρετά βάζοντάς σας όμως από την Τρίτη και μετά κάποια νέα πλανητικά δεδομένα στο προσκήνιο

Ταύρος:

Ακόμα και αν η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη δεν ξεκινάει τόσο άνετα για σας αφού προηγούνται οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις, η συνέχεια και το τέλος τους σας εξυπηρετούν περισσότερο.

Δίδυμοι:

Επιτέλους τέλος. Αυτό θα μπορέσετε να το αναφωνήσετε περισσότερο προς το τέλος αυτής της εβδομάδας και μέσα στον Οκτώβρη αν και τυπικά θα πρέπει να πω από τις 27 και μετά.

Καρκίνος:

Ο Σεπτέμβριος σάς αποχαιρετά αλλά πριν φύγει βάζει και τη... φιτιλιά του για να τρέχετε και να μη φτάνετε -που λέει ο λόγος- από τις 27 Σεπτέμβρη και έως τις αρχές Νοέμβρη.

Λέων:

Με το βλέμμα στα οικονομικά. Τα περιουσιακά αλλά και τα αισθηματικά σας.Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημα της τελευταίας εβδομάδας του Σεπτέμβρη. Βλέπετε η... αρμόδια Αφροδίτη από τις 24 και μετά και για αρκετές ημέρες θα βρίσκεται σε όχι και τόσο αβανταδόρικη θέση για σας.

Παρθένος:

Ο Σεπτέμβρης τελειώνει σ' αυτήν την εβδομάδα και θα πρέπει να πείτε ευτυχώς, αφού από τις 27 και μετά σταδιακά θα μπορέσετε να τρέξετε πιο αποτελεσματικά τα θέματα που θέλετε.

Ζυγός:

Ο Ηλιος στη νοητή του τροχιά πέρασε από την Παρασκευή στο ζώδιό σας σχηματίζοντας τη φθινοπωρινή ισημερία -επισήμως φθινόπωρο δηλαδή από 23- αλλά και τον κύκλο των γενεθλίων σας. Χρόνια πολλά, χρόνια καλά.

Σκορπιός:

Αν οι δύο πρώτες ημέρες αυτής της τελευταίας εβδομάδας του Σεπτέμβρη είναι κάπως πιο απαιτητικές και κουραστικές δεν είναι όμως και... στείρες.

Τοξότης:

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη -και δη οι τελευταίες ημέρες της- φαίνεται πως θα τροποποιηθεί.

Αιγόκερως:

Ο αποχαιρετισμός του Σεπτέμβρη μάλλον γίνεται λίγο πιο σύνθετος αφού την Τρίτη 27 στο ζώδιό σας εισέρχεται ο μαχητικός αλλά και πολεμοχαρής Αρης.

Υδροχόος:

Αγχος, ανησυχία, νευρικότητα; Αυτά είναι περισσότερο τα χαρακτηριστικά του ξεκινήματος αυτής της εβδομάδας γιατί σίγουρα στην πορεία θα μπορέσετε να πάρετε την κατάσταση τα χέρια σας.

Ιχθείς:

Τελευταια εβδομάδα του Σεπτέμβρη και όπως φαίνεται στο τέλος της υποχωρεί ένα από τα εμπόδια ή αν θέλετε μια από τις αιτίες που παρήγαγαν από τις 6 Αυγούστου και μετά άγχος, κούραση, ανασφάλεια και ανησυχία.