Όσα πρέπει να ξέρεις για τον ανάδρομο Ερμή του Δεκεμβρίου

15.12.2016
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω έρχεται να φέρει λίγο τα πάνω κάτω στις επικοινωνίες και τις συμφωνίες και θα κρατήσει μέχρι. To διάστημα αυτό καλό είναι να αποφύγεις τις αγοραπωλησίες ιδιοκτησίας, αφού είναι το ζώδιο που σχετίζεται με την πώληση κατοικιών. Να είσαι προετοιμασμένη πως θα συναντήσεις εμπόδια σε γραφειοκρατικά ζητήματα και καθυστερήσεις ενώ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου. για να νιώσεις καλά.

Δες πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Καθυστερήσεις και μπερδέματα ή εκνευρισμός μπορεί να προέλθουν από τη δύσκολη θέση του Ερμή, που στις 19 θα φαίνεται και ανάδρομος.

Ταύρος:

Από την ερχόμενη Δευτέρα 19 και μετά θα πέσουν κάπως οι τόνοι και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις και τα θετικά που υπάρχουν. Επίσης να επανεξετάσεις αποφάσεις, επιλογές, σχέσεις και συνεργασίες κάτω από ένα νέο πρίσμα.

Δίδυμοι:

Δώστε προσοχή στα «σημάδια» και μην προσπάθησε να διορθώσεις τα κακώς κείμενα με πρόχειρα... μερεμέτια γιατί από τις 19 και μετά δεν θα κρατήσουν. Αφροδίτη και Αρης θα είναι στο πλευρό σου για να σε εμψυχώνουν αλλά και μέσα από την όποια ταλαιπωρία να βγει και ένα κέρδος.

Οποία εργασία και αν κάνετε ή αν έχετε δική σας επιχείρηση ο Δεκέμβρης και έως τις 2 Γενάρη -με πιο μειωμένη την εύνοια κάπως από τις 19 γιατί αυξάνονται έξοδα και υποχρεώσεις- είναι το καλύτερο διάστημα για το όποιο κέρδος και την αναγνώριση.

Καρκίνος:

Οφείλεις να προστατεύεις αυτά που λέμε προσωπικά δεδομένα και να μην αφήνεις στοιχεία σε τηλέφωνα, pc, φαξ, αλληλογραφία να γίνονται βορά σε κάθε αδιάκριτο αυτές τις ημέρες.

Λέων:

Αυτό το διάστημα θα δεις πως ακους πολλές απόψεις και δυστυχώς δεν εξαρτάται τόσο από το τι μπορείς να κάνεις εσύ για θέματα που σε αφορούν αλλά τι θα αποφασίσουν και τι θα πράξουν οι «άλλοι».

Παρθένος:

Δυστυχώς ο Ερμής είναι σε καλή θέση στον Αιγόκερω και από εκεί ευνοεί το ζώδιό σου ιδιαίτερα έως τις 18 -μετά θα φαίνεται ανάδρομος- και θα ενισχύει την παρατηρητικότητα και την αντίληψή σου.

Ζυγός:

Στις 14 γίνεται μια πανσέληνος στους Διδύμους -περαστική και αντιμετωπίσιμη η όποια ενόχληση- που μπορεί να δημιουργήσει αρρυθμία στην επικοινωνία, σε θέματα Δημοσίου αλλά και στις σχέσεις. Δεν διευκολύνει σε αυτά όπως και σπουδές, συμφωνίες και παιδιά ο Ερμής, που από τις 19 είναι ανάδρομος.

Σκορπιός:

Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις υπό το κράτος του θυμού, της απογοήτευσης ή της απαισιοδοξίας. Προφύλαξε την υγεία και ό,τι δεν πρέπει να μαθευτεί.

Τοξότης:

Μην κλείσεις τα μάτια στην πραγματικότητα, γιατί θα φανεί το όποιο πρόβλημα από τις 19 και μετά με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Αιγόκερως:

Ευνοϊκός ο Ερμής στο ζώδιό σου έως τις 18 ιδιαίτερα -μετά θα φαίνεται ανάδρομος-, γι' αυτό επιταχύνεις συμφωνίες, συμβόλαια, ό,τι σχετίζεται με σπουδές, ταξίδια, λογαριασμούς και τα σχετικά. Βοηθητική κάπως και η Αφροδίτη σε οικονομικά και σχέσεις. Οχι όμως για πλήρη... χόρταση.

Υδροχόος:

Μπορεί η Πανσέληνος που έγινε στις 14 στους Διδύμους και σε επηρεάζει έμμεσα, αλλά όχι τόσο καταλυτικά- να μη δίνει χειροπιαστές λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν, όμως τώρα με τον ανάδρομο καλά θα κάνεις να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Ιχθείς:

Ανακατατάξεις θα ξεκινήσουν από τις 19 Δεκεμβρίου με τον ανάδρομο και μετά, στην εργασία, σε ό,τι αφορά το σπίτι, ακίνητα ή περιουσιακά. Διαφωνίες με συγγενικό πρόσωπο ή βάρος από αυτό δεν αποκλείονται. Τώρα μπορεί να φανούν πιο καθαρά «πράγματα» που σας χωρίζουν από τους άλλους.