Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων;

12.12.2016
Μια Πανσέηνος πραγματοποιείται αύριο στο ζώδιο των Διδύμων σου φέρνει έναν αέρα ανανέωσης αλλά και σε ωθεί να ζήσεις αξέχαστες στιγμές αυτές τις γιορτές. Δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Το πρόγραμμά σου λόγω των ημερών είναι γεμάτο υποχρεώσεις και συναντήσεις, οι οποίες όμως φυσικά και είναι ευχάριστες. Η Πανσέληνο αυτή επηρεάζει την επικοινωνία σου και γενικά σε βάζει στο σκεπτικό να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις ιδανικά. Η φλύαρη αυτή Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων σε βάζει να σκφτείς και τις αρχές αλλά και τα πιστεύω σου πριν ανοίξεις το στοματάκι σου.

Ταύρος:

Φυσικά και σου αρέσουν οι γλυκλές απολάυσεις της ζωής αλλά αυτές τις ημέρες πρέπει να θυμάσια πότε να βάλεις φρένο στις αγορές σου για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τα οικονομικά σου και σύ κοιτάζεις από που έρχονται τα χρήματά σου και προς ποια κατεύθυνση πηγαίνουν. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δεις τι μπαίνει και τι βγαίνει από το πορτοφόλι σου.

Δίδυμοι:

H Πανσέληνος αυτή που πραγματοποιείται στον οίκο του "Εγώ" σου σε βάζει να ψάχνεις τους τρόπους με τους οποίους θα κάνεις update στην εικόνα σου και αυτό σημαίνει πως μπορεί να κάνεις από πολύ μικρές αλλαγές στην εμφάνιση σου μέχρι και μεγαλύτερες όπως π.χ. να αλλάξεις το κούρεμα ή το χρώμα σου και να νιώσεις αμέσως διαφορετικά. Επίσης σκέφτεσαι όχι μόνο το έξω αλλά και το μέσα σου αφού τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να σκεφτείς τις πιο στενές σου σχέσεις με ειλικρίνεια.

Καρκίνος:

Αυτό το διάστημα έχεις μια μοναδική ευκαιρία για να κάνεις ένα πολύ σημαντικό πράγμα: να ξεκουραστείς. Η αλήθεια είναι πως θέλεις λιγάκι να ελαφρύνεις το βάρος των ημερών και να το βγάλεις απέο επάνω σου και έτσι αφήνεις στην άκρη κάποια πράγματα που δεν είναι πολύ βιαστικά και αρσχολείσαι με εκείνα που ζητούν άμεσα κάτι απο εσένα, απλά προσπάθησε να μείνεις όσο γίνεται πιστή στις υποχρεώσεις σου.

Λέων:

Η πιο γεμάτη εποχή του χρόνου είναι εδώ και εσύ ενώ χαίρεσαι τις γιορτές με φίλους και τα αγαπημέν σου πρόσωπα δεν μπορείς να ξεφύγεις από ορισμένα πιεστικά ζητήματα που σου στερούν κάποιες φορές την χαρά. Οι σχέσεις σου με τους ανρθώπους που σε περιβάλλον είναι στο επίκεντρο με την Πανσέληνο αυτή και εσύ προσπαθείς να βρεις την ισσοροπία ανάμεσα στην ανάγκη σου για καλοπέραση και στο να μείνεις πιστή στις υποχρεώσεις σου.

Παρθένος:

O ρυθμός στη δουλειά σου διαρκώς αυξάνεται και εσύ φαίνεται πως είσαι επικεντρωμένη στους στόχους σου. Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει την καριέρα σου και σε βάζει να δίνεις όλο σου το είναι στη δουλειά αλλά πάνταυπάρχουν δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Τα οικγενειακά θέμτα δεν αποκλείεται να μην αφήνουν την έμπνευση σου να εξελιχθεί σε κάτι μοναδικό αλλά εσύ πρέπει να βρεις τις ισορροπίες. Αυτό είναι όλο.

Ζυγός:

Οι ηθικές σου αρχές είναι το ζήτημα των ημέρων αυτές τις γιορτές και η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Διδύμων δεν αποκλείετια να φέρει αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους του κοντινού σου περιβάλλοντος αφού η Πανσέληνο αυτή φέρνει στο φως θέματα που σχετίζονται με την αλήθεια. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις για να φτάσεις εκεί είναι να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη.

Σκορπιός:

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν ανα΄γκη από μετρητά τις γιροτές και να σκέφτοναι να ζητήσουν από εσένα. Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονμικά σου και κυρίως εκείνα που έχεις κοινά με το άλλο σου μισό ή την οικογένειά σου. Η Πανσέληνος αυτή απαιτεί από εσέν ένα και μόνο πράγμα: να είσι ρεαλίστρια και να μην αναλάβεις υποχρεώσεις άλλων.

Τοξότης:

Φυσικά και αυτή είναι η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου υπάρχουν όμως ορισμένα πράγματα που σε στρεσάρουν στις πιο στενές σου σχέσεις αφού στο φως έρχονται οι σχέσεις με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Συνδύασε την ωριμότητά σου και βρες την λογική που απαιτείτα για να λύσεις όλα σου τα ζητήματα.

Αιγόκερως:

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τις συνήθειες σου αλλά και τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου τις πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου! Επανεξέτασε τα κίνητρα σου και μην ξεχνάς πως καλό είναι να περνάμε καλά και να βάζουθμε πρώτη τη διασκέδαση όμως και οι υποχρεώσεις μας πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί.

Υδροχόος:

Την αλήθεια να την πούμε μέσα στην εβδομάδα είσαι σε υπερένταση και τώρα που η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τα αισθηματικά σου είσαι στα καλύτερά σου στον ερωτικό τομέα. Υπάρχουν επαγγελματικά και προσωπικά θέματα που πρέπει να σκεφτείς αλλά αυτό το διάστημα περνάς καλά και δεν θέλεις τίποτα να σου το χαλάσει!


Ιχθείς:

H Πανσέληνος αυτή ρίχνει φως στις ρίζες σου και δεν αποκλείεται να σε "ξυπνήσει" σε ορισμέν ζητήματα. Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τις ρίζες σου και δεν αποκλείεται να φέρει κάποιο έξτρα φορτίο στις πλάτες σου, Το μόνο σίγουρο είναι όμως πως εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να χαρείς τις ημέρες με τους πιο δικούς σου ανθρώπους και να περάσεις υπέροχα.