Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος στον Καρκίνο;

12.01.2017
Άλλη μια Πανσέληνος στον υπερευαίσθητο Καρκίνο σήμερα έρχεται να αλλάξει τα δεοδμένα και να σε επηρεάσει. Το βασικό των ημερών είναι να καταφέρεις να μην χάσεις τον έλεγχο από καταστάσεις που έχουν ξεφύγει. Παρακάτω θα μάθεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να θεωρείς πως είναι ακατόρθωτο το να είσαι εντάξει στις υποχρέωσεις σου και να μην χάσεις τον εαυτό σου. Αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει τα συναισθήματά σου και την θίγει θέματα συναισθηματικής ασφάλειας. Η αντίδραση σου σε μια περίπλοκη κατάσταση μπορεί να "γυρίσει" ένα θέμα προς δικό σου όφελος.

Ταύρος:

Το να αρνηθείς τα πιστεύω σου δεν είναι κάτι εύκολο για σένα και καθόλου εύκολο δεν είναι το να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Με την Πανσέληνο αυτή μοιάζεις να γίνεσαι προστατευτική στον ίδιο σου τον εαυτό και δεδομένου πως το φαινόμενο αυτό επηρεάζει τις πληροφορίες που δέχεσαι έχεις την ανακη να βρεθείς σε ένα πιο άνετο και οικείο περιβάλλον. Τώρα είναι που θέλεις περισσότερο από ποτέ να είσαι με φίλους και δικούς σου ανθρώπους και απολαμβάνεις ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Δίδυμοι:

Αυτή η Πανσέληνος σε βάζει να σκέφτεσαι τις πραγματικές σου ανάγκες και να βάλεις πρωτό τον εαυτό σου. Τώρα νιώθεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να δεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά εσύ η ίδια και να είσαι σίγουρη πως η κοινή λογική δεν είναι κάτι που έχουν όλοι, οπότε εσύ που την έχεις καλό είναι να την εκμεταλευτείς προς όφελός σου.

Καρκίνος:

Δεν υπάρχει χώρος για απερίσκεπτες σκέψεις ή επικοινωνίες του... "αέρα" , οπότε ή θα πρέπει να πεις τα όσα σκέφτεσαι ή να κρατήσεις τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου. Δεν αποκλείεται η έλλειψη προγραμματισμού από μεριάς σου να αφήσεις κάποια σημαντικά θέματα στα χέρια άλλων αλλά αυτή η Πανσέληνος σε βάζει να σκεφτείς τις δικές σου ανάγκες πάνω από όλα και να πράξεις ανάλογα.

Λέων:

Είσαι ελεύθερη να διαλέξεις τι θέλεις να μοιραστείς με τους άλλους και πόσα είσαι έτοιμη να δώσεις και αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει τις πιο βαθιές σου σκέψεις και τα μυστικά σου και εσύ συνειδητοποιείς πως τα συναισθήματα σου είναι δικά σου και μόνο. Το με ποιον θα τα μοιραστείς είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Παρθένος:

Κάνε αυτό το διάστημα αυτό που ξέρεις καλύτερα και δεν είναι άλλο από το να αναλύεις πρότζεκτ και σχετικά ζητήματα έτσι ώστε να δεις ποια από όλα απαιτούν περισσότερη προσπάθεια από ότι νόμιζες. Οι φίλοι και οι συνάδελφοι σου θα σου δώσουν την συναισθηματική ασφάλεια που ζητάς αφού εσύ καταλαβαίνεις πως θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν βρεις "συμμάχους" στα νέα σου σχέδια αντί να προσπαθήσεις μόνος σου.

Ζυγός:

Μπορεί να πιστεύεις πως η φήμη σου είναι το βασικό σου μέλημα αυτό το διάστημα και εσύ μοιάζεις να παλεύεις να βρεις την αρμονία μεταξύ σπιτιού και δουλειάς. Αν βρεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου τότε να δεις πως θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα δύο.

Σκορπιός:

Αυτό το διάστημα θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς τα πιο βαθιά σου "θέλω". Αν ήθελες πάντονε να πάρεις κάποιο πτυχίο ή να μάθεις μια νέα ξένη γλώσσα τότε τώρα αυτές οι επιθυμίες σου θα σου έρθουν στο μυαλό. Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τα όνειρα και τις επιθυμίες σου και εσύ βρίσκεις από πού θα ξεκινήσεις.

Τοξότης:

Σου αρέσει να μιλάς για τα όσα σκέφτεσαι σαν είναι ήδη πραγματικότητα και αυτό το διάστημα θέλεις να μοιρασείς τις σκέψεις σου με τους ανθρώπους που είναι κοντά σου. Σκέφτεσαι τις σχέσεις σου και τι έχεις δώσει σε ανθρώπους που έχεις γνωρίσει. Τώρα θέλεις να κάνεις focus στους μακροχρόνιους στόχους και σε βοηθάει να μεταμορφώσεις μια κατάσταση σε έναν παντοτινό θησαυρό.

Αιγόκερως:

Θέματα σχέσεων είναι στο επίκεντρο αυτές τις ημέρες αφού η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει την συντροφικότητά σου. Αν και προσπαθείς να παραμείνεις ψύχραιμη είναι δύσκολο να καταπιέσεις τις επιθυμίες σου για τα όσα θέλεις από τις σχέσεις σου. Βρες το πλάνο που λειτουργεί καλά για εσένα και μείνε πιστή σε αυτό.

Υδροχόος:

Μπορεί να μην είσαι στο επίκεντρο αλλά σίγουρα θα αναγνωριστούν οι προσπάθεις που κάνεις ... παρασκηνιακά. Η προσεκτική αυτή Πανσέληνος επηρεάζει τα εργασιακά σου και σου θυμίζει την συναισθηματική ασφάλεια που κερδίζεις όταν είσαι τυπική στην καθημερινότητά σου κάνοντας σωστά τη δουλειά σου. Βέβαια αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να νιώσεις πως τα πράγματα είναιλιγάκι σε κατάσταση χάους. Ευτυχώς για εσένα το πράγμα δεν θα ξεφύγει αφού καταφέρνεις πάντοτε να το κουμαντάρεις.

Ιχθείς:

Οι συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες καταλήγουν να γίνονται υπέροχες ιδέες. Ευτυχώς η ικανότητά σου να εκφράσεις αλλά και να κατανοήσεις περίπλοκα κόνσεπτ θα σου βγει σε καλό τις μέρες αυτές. Θα νιώσεις αυτό το διάστημα με την Πανσέληνο να επηρεάζει τα αισθηματικά σου πως οι σχέσεις σου γίνονται πιο εύκολες και απλές ενώ τα αισθήματά σου γενικά είναι πολλά και τα εφράζεις με τον καλύτερο τρόπο.