Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 16 έως 23 Ιανουαρίου

16.01.2017

Κριός:

Με εναλλασσομενους ρυθμούς ο Γενάρης στο μέσον του και με τον Ερμή να σας κάνει... αντιπολίτευση.

Ταύρος:

Φτερα στα πόδια. Αυτό θα πρέπει να είναι το σύνθημα που θα υιοθετήσετε τόσο γι’ αυτήν όσο και για την επόμενη εβδομάδα. Υπάρχει μια πλανητική πεντάδα που σ’ αυτόν τον μήνα δουλεύει κυριολεκτικά για σας.

Δίδυμοι:

Αντιλαμβανομαι την κούραση -ψυχική, πνευματική ή και σωματική για κάποιους από σας- για την ανησυχία και πιθανόν την ανασφάλεια που σας διακατέχουν μια που από τα μέσα Δεκέμβρη και μετά έχετε αντιμετωπίσει πολλά.

Καρκίνος:

Αναμφιβολα η παρουσία του Πλούτωνα και του Ερμή απέναντί σας -και οι τρικλοποδιές του Πλούτωνα δεν είναι τωρινό φαινόμενο- δυσχεραίνουν κάποιους τομείς θέματα και δραστηριότητες αλλά ευτυχώς ακόμα και σ’ αυτήν την εβδομάδα θα υπάρχουν και κάποια θετικά.

Λέων:

Με την Αφροδιτη, τον Αρη και τον Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών, των περιουσιακών και των πάσης φύσεως συμφερόντων σας είναι φυσικό το ενδιαφέρον σας να στρέφεται σε αυτά.

Παρθένος:

Η ποικιλομορφη κούραση -ψυχική, πνευματική, ίσως και σωματική για μερικούς από σας- μάλλον σας έχει βγει και από... τ’ αυτιά αφού από τις 19 Δεκεμβρίου και μετά δεν έχετε ησυχάσει.

Ζυγός:

Καπως ιδιαίτερη εμφανίζεται η προτελευταία εβδομάδα του Γενάρη για σας και αυτό γιατί από την Τρίτη το μεσημέρι έως και την Πέμπτη η Σελήνη θα φιλοξενηθεί στο δικό σας ζώδιο.

Σκορπιός:

Μην το... βασανίζετε άλλο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αποφασίσετε και να θέσετε σε εφαρμογή ακόμα και το πιο απαιτητικό ή δύσκολο σχέδιό σας.

Τοξότης:

Μαλλον καταπονημένους ψυχικά και οικονομικά σας βρίσκει η προτελευταία εβδομάδα του Γενάρη. Εχετε ακόμα ένα... έξτρα κουπί να τραβήξετε σ’ αυτήν και την επόμενη εβδομάδα, αλλά μην το βάλετε κάτω.

Αιγόκερως:

Ενδιαφερουσα αυτή η εβδομάδα -όπως και το μεγαλύτερο μέρος της ερχόμενης- και θα πρέπει με κάθε τρόπο να την αξιοποιήσετε.

Υδροχόος:

Ο Γεναρης στο μεγαλύτερο ποσοστό του δεν ανήκει στους δύσκολους μήνες -για την ακρίβεια στους δυσκολότερους- και μάλιστα σας παρέχει τη δυνατότητα να οργανωθείτε καλύτερα και να προετοιμάσετε μια πιο δυναμική εξόρμηση στον Φλεβάρη.

Ιχθείς:

Η κουραση, κούραση, η ανησυχία, ανησυχία, αλλά όλα αυτά δεν πρόκειται να πάνε χαμένα μια που ο Γενάρης μέσα σε όλα αυτά έχει και κάποια θετικά.