Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο;

26.01.2017
Άλλη μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου έρχεται να αλλάξει τελείως την ψυχολογία σου από τις 27 του μήνα και να σηματοδοτήσει έναν νέο συναισθηματικό κύκλο. Η ανάγκη μας για ελευθερία μεγαλώνει με την Νέα αυτή Σελήνη και τώρα μαθαίνουμε πως το να μάθουθμε τον εαυτό μας και τους άλλουςκαλύτερα είναι αυτό που θα μας φέρει την μεγαλύερη ευχαρίστηση. Διάβασε παρακάτω αναλυτικά πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώιδό σου.

Κριός:

Κάνε ένα βήμα πίσω για να παρατηρήσεις την κοινωνική σου ζωή αλλά και τις νέες προοπτικές που σου προσφέρει και δεν αποκλείεται να σου προκαλέσει ανάμικτα συναισθήματα. Η Νέα αυτή Σελήνη επηρεάζει τις ομάδες και τα γκρουπ και σε κάνει όχι απλά να ταιριάζεις με αυτές τις ομάδες αλλά και να ξεχωρίσεις.

Ταύρος:

Τώρα καταλαβαίνεις πόσο πράγματα έχεις καταφέρει αυτό το διάστημα και το ...μέλημα σου τώρα είναι το επαγγελματικό αφού η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον δέκατο οίκο της καριέρας σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να κατεβάσεις ρολά στην κοινωνική σου ζωή για να εκμεταλλευτείς τέλεια τις ευκαιρίες πυ σου παροσιάζονται τώρα.

Δίδυμοι:

Ναι διψάς για γνώση και είσαι διατεθειμένη να ψάξεις παντού για να την βρεις. Ευτυχώς οι βιβλιοθήκες είναι γεμάτες από βιβλία που είναι ικανά να σου προσφέρουν τα όσα ζητάς αφού η Νέα αυτή Σελήνη επηρεάζει τις γνώσεις σου και την εκπαίδευση σου. Τώρα σκέφτεαι πως θέλεις να αφιερώσεις χρόνο για να μάθεις περισσότερα πράγματα ακόμη και αν δεν ξέρεις που θα σου χρειαστούν.

Καρκίνος:

Kάπου χάνεσαι μεταξύ καρδιάς και μυαλού και δεν ξέρεις ποια πρέπει να είναι η επόμενη σου κίνηση. Συχνά φαίνεται πως όσο πιο κοντά σου κρατάς κάτι τόσο πιο καλά είναι αλλά αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει αλλαγές μέσ σου και εσύ καλείσαι να είσαι όσο πιο αντικειμενική μπορείς έτσι ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Λέων:

Προτιμάς να παρακολουθείς μια κατάσταση από απόσταση παρά να συμμετέχεις ενεργά. Η Νέα αυτή Σελήνη ρίχνει φως στα ερωτικά σου και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να εύχεσαι μυστικά να παραδοθείς στον έρωτα που σου έχει κυριεύσει το μυαλό αλλά τώρα φαίνεται πως θυμάσαι πως δεν θα είσαι πραγματικά χαρούμενη αν δεν είσαι ο εαυτός σου.

Παρθένος:

Αυτό το διάστημα φαίνεται πως έχεις σημαντικότερα θέματα για να ασχοληθείς αφού ενικά είσαι αγχωμένος με όλα όσ αζητούν μια λύση από εσένα άμεσα μιας και η Νέα αυτή Σελήνη επηρεάζει την καθημεινότητα σου. Τώρα σκέφτεσαι πόσο χρόνο έχεις διαθέσιμο για να επενδύσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα αφού το πρόγραμμα σου είναι φορτωμένο και δεν βγαίνει. Το θε΄μα είναι να βρεις την ισορροπία που είναι απαραίτητη για να είσαι καλά.

Ζυγός:

Ένα νέο κεφάλιο ξεκινάει και με την αντισυμαβτική αυτή Νέα Σελήνη στον Υδροχόο να επηρεάζει τον οίκο των αισθηματικών σου έχεις το βλέμμα και την σκέψη σου στο πώς θα νιώσεις και θα είσαι αυτόνομη. Θέλεις να φτιάξεςι μόνη σου τους κανόνες για εσένα την ίδια και δεν μένει παρά να αφήσεις το ταλέντο σου να λάμψει και ετοιμάσου να ξεχωρίσεις!

Σκορπιός:

Μπορεί να ενεργείς μόνος σου σε κάποια πράγματα αλλά με τον επαναστάτη Υδροχόο να επηρεάζει τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, δεν έχεις παρά να ανοίξεις θέματα που μέχρι τώρα έβαζε στην άκρη και να τα αντιμετωπίσεις. Μην αφήσεις αυτό που νιώθεις σήμερα να σε επηρεάσει, απλά σκέψου πως τα καλύτερα είναι μπροστά σου.

Τοξότης:

Κάνεις πολλές σκέψεις που σίγουρα μπορούν να αποδώσουν σε θεωρητικό επέιπδο αλλά το βασικό είναι να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου αυτές έτσι ώστε να δεις και την πραγματική τους διάσταση. Αυτή η προοδευτική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στον τρίτο οίκο της Πληροφορίας σε κάνει να σκεφτείς έξω από τα καθιερωμένα.

Αιγόκερως:

To βασικό που σκέφτεσαι σήμερα είναι όχι τα πρακτικά θέματα αλλά το να επικεντρώνεσαι στην ρευστότητά σου την οικονομική. Τώρα ενδιαφέρεσαι όσο τίποτα για να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει και έτσι σκέφτεσαι με ποιούς τρόπους μπορείς να το πετύχεις αυτό. Το βασικό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις την ισορροπία σου ανάμεσα στα χρήματα και τις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σου.

Υδροχόος:

Κάτι είναι διαφορετικό- τώρα νιώθεις περισσότερο από ποτέ ο εαυτός σου από ότι το τελευταίο διάστημα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να νιώθεις με ένα μοναιδκό τρόπο ο εαυτό σου! Φαίνεται πως φοράς ένα ρούχο φτιαγμένο επάνω σου, με όλα τα αγαπημένα σου χρώμα και υλικά. Είσαι αυτή που σκέφτεσαι αλλά και κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της και έτσι καταφέρνεις με όπλο σου την αυθεντικότητα σου να ξεχωρίσεις από τα πλήθη.

Ιχθείς:

Mπορεί να φαίνεσα μια χαρά επιφανειακά αλλά μέσα στον κόσμο αλλα η αλήθεια είναι πως δεν βλέπεις την ώρα για να μείνεις μόνη σου. Τώρα νιώθεις περισσότερο απο ποτέ πως ο θόρυβος της ημέρας δεν παρεμβάλεται και αφήνει τις σκέψεις σου να κατακλύσουν το μυαλό σου. Εσύ έχεις την ανάγκη να βρεις την εαυτό σου και αυτό είναι αυτό που θα κάνεις από εδώ και πέρα.