Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 23 έως 30 Ιανουαρίου

23.01.2017
Για να ξέρεις τι σε περιμένει αυτή την εβδομάδα ανάλογα με το ζώδιό σου δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω.

Κριός:

Αυτή είναι η τελευταία ουσιαστικά εβδομάδα του Γενάρη και θεωρείται αρκετά σημαντική για δύο κυρίως λόγους.

Ταύρος:

Ο Γενάρης οδεύει προς το τέλος του αλλά και αυτή η εβδομάδα -ιδιαίτερα έως και την Πέμπτη- όπως φαίνεται θα είναι εξαιρετικά αξιοποιήσιμη για σας.

Δίδυμοι:

Φαντάζομαι ότι περιμένετε με ευχαρίστηση να αποχαιρετήσετε τον πρώτο μήνα. Δεν είναι λίγα αυτά που σας έχουν απασχολήσει με διάφορους τρόπους από τις 18 περίπου του Δεκέμβρη και μέχρι τώρα.

Καρκίνος:

Ασφαλώς και η παρουσία της Αφροδίτης -οικονομικά διάφορα συμφέροντα, συμπάθειες και αγάπες- στο φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων είναι μια βοήθεια, αλλά από τις 28 και μετά αυτή κάπως μετριάζεται.

Λέων:

Υποψία αλλαγής κλίματος προς το καλύτερο; Μια οσμή χρήματος ή το ξεκίνημα μιας δουλειάς που έχει αρχίσει να ψήνεται;

Παρθένος:

Επιτέλους, φαίνεται κάποιο τέλος. Οχι βέβαια του πιο σοβαρού, δύσκολου θέματος που μπορεί να σας απασχολήσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά κάποιων... περιφερειακών.

Ζυγός:

Σημαντική αλλά περισσότερο σημαδιακή μπορεί να χαρακτηριστεί η τελευταία εβδομάδα. Σημαντική γιατί η νέα Σελήνη που θα γίνει στις 28 στον Υδροχόο δημιουργεί ένα πιο ωφέλιμο και αποτελεσματικό στις προσπάθειές σας κλίμα.

Σκορπιός:

Ο Γενάρης οδηγείται προς το τέλος του και εσείς με μια κυριολεκτικά επιχείρηση... αστραπή θα κοιτάζετε πώς θα αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο και τις τελευταίες ημέρες του.

Τοξότης:

Ο Γενάρης οδεύει προς το κλείσιμό του και αυτό μάλλον καλό είναι για σας, αφού στο τέλος αυτής της εβδομάδας -και πιο συγκεκριμένα στις 28- έχουμε δύο καλά νέα.

Αιγόκερως:

«Το γοργόν και χάριν έχει» λέει η παροιμία, αλλά θα πρέπει εδώ να προσθέσουμε ότι δεν έχει μόνο χάρη, αλλά και κέρδος και λιγότερη ταλαιπωρία πάσης φύσεως.

Υδροχόος:

Τελευταία εβδομάδα του Γενάρη και βέβαια πρώτη εβδομάδα του κύκλου των γενεθλίων σας. Χρόνια πολλά και καλά.

Ιχθείς:

Με τα θετικά και τα πιεστικά του, με τα πάνω και τα κάτω του, ο Γενάρης πηγαίνει προς το τέλος του. Το... ντουέτο Αρης και Αφροδίτη που είχαν... κατασκηνώσει αυτόν τον μήνα στο ζώδιό σας φαντάζομαι ότι έκαναν... ταραχή.