Τι σε περιμένει τον Φεβρουάριο βάσει ζωδίου;

01.02.2017
Ένας νέος μήνας ξεκίνησε και εσύ δεν μένει παρά να δθιαβάσεις τι σε περιμένει βάσει ζωδίου.

Κριός:

Το δίδυμο της αγάπης (Αφροδίτη) και του έρωτα (Άρης) συμπράττουν στο ζώδιό σας και δεν θα περιμένετε την άνοιξη για να βγείτε από τη χειμερία νάρκη.

Ταύρος:

Με μνήμη... ελέφαντα και αμετακίνητοι σε προτιμήσεις, αγάπες, συμπάθειες ή αντιπάθειες δεν είναι πολύ εύκολο να κάνετε αλλαγές και να αλλάξετε ρότα, ακόμα και αν οι άλλοι σας λένε ότι είναι απαραίτητο.

Δίδυμοι:

Ο Φλεβάρης θα βοηθήσει στο να κάνετε μία καλή αρχή και στον τομέα όλων των σχέσεών σας. Οι προτεραιότητες, οι ανάγκες αλλά και οι δυνατότητες στη ζωή μας αλλάζουν και ανάλογα, οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε και εμείς

Καρκίνος:

Ηδη από τέλος Γενάρη έχετε γίνει πιο ευάλωτοι και ευερέθιστοι. Χρειάζεται λοιπόν να θέσετε υπό έλεγχο αυτά τα συναισθήματα όπως και να γίνετε πιο συμβιβαστικοί και υπομονετικοί με άτομα που σας συνδέουν αγάπη ή και κοινά συμφέροντα.

Λέων:

Ένα νέο καλύτερο κεφάλαιο θα αρχίσει να γράφεται από αυτόν τον μήνα σταδιακά και μετά και θα χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας εξαρτήσεις από πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που δεν σας έχουν βγει σε καλό.

Παρθένος:

Είναι φυσικό έπειτα από μια μακριά περίοδο –από τις 24/12/2014 και μέχρι τώρα ο Κρόνος σας επηρεάζει ποικιλοτρόπως– να έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή σας.

Ζυγός:

Η παρουσία της Αφροδίτης (4-8/2) στον Κριό αλλάζει το όλο κλίμα των συναισθηματικών σας σχέσεων. Έχετε ανάγκη να είστε πιο μαχητικοί και διεκδικητικοί

Σκορπιός:

Είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες των αγαπημένων σας, αφού δεν έχετε ούτε χρόνο ούτε ευκαιρίες να κάνετε αυτά που θα θέλατε για τον εαυτό σας

Τοξότης:

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη σπαταλάτε σε άγχη και στεναχώριες. Απαλλαγείτε από την απαισιοδοξία και αντικαταστήστε τη με ρεαλισμό.

Αιγόκερως:

Το ένστικτό σας λέει άλλα κι εσείς ακολουθείτε άλλη διαδρομή. Έτσι, το μόνο που καταφέρνετε είναι να είστε πιο υπόλογοι από ό,τι αν αδιαφορούσατε, αν είχατε μια πιο άτεγκτη συμπεριφορά και αν επιδεικνύατε τη συναισθηματική σας δύναμη, που θα λειτουργούσε μόνο προς όφελός σας!

Υδροχόος:

Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε να λειτουργήσετε απερίσπαστα μέσα σε κανένα πλαίσιο των ενδιαφερόντων σας, πολύ δε περισσότερο στα αισθηματικά σας.

Ιχθείς:

Έχετε ένα μόνιμο άγχος στα αισθηματικά σας, όμως δεν είστε μόνοι σε αυτό τον τομέα και οι αποφάσεις σας επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό και από τις ενέργειες του συντρόφου σας