Πώς σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Κριό;

03.02.2017
Όταν ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης βρίσκεται στο ζώδιό του Κριού στις 3 Φεβρουαρίου δεν αποκλείετια να δεις την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

Όταν μιλάμε για αγάπη , τότε τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις βήματα. Αυτό σημαίνει από το να κάνεις την πρώτη κίνηση για να πλησιάσεις το αγόρι που σε ενδιαφέρει μέχρι το να περάσεις στο επόμενο βήμα με τον αγαπημένο σου.

Με την Αφροδίτη στον Κριό οι γύρω σου σε θαυμάζουν για αυτό που είσαι και αυτό σημαίνει πως μπορεί να είναι το ελεύθερο πνέυμα και η ανεξαρτησία σου αλλά πολλές φορές αυτό ίσως είναι και πρόβλημα για τις σχέσεις σου. Ίσως αυτό να συμβαίνει για τον λόγο πως δεν ξέρεις πως να συμβιβαστείς και σίγουρα η σχέση απαιτεί συμβιβασμούς και από τους δύο.

Τώρα θα νιώθεις πως προσελκύεις τους γύρω σου περισσότερο από ότι συνήθως και αυτό έχει ως αποτέλεσμα εσύ να βρεθείς μπροστά σε πολλές και διαφορετικές επιλογές και ίσως να μην ξέρεις ποια είναι η καλύτερη.

Αυτό που πρέπει να περιμένεις αυτές τις ημέρες είναι ο ρομαντισμός να είναι διάχυτος στις σχέσεις σου και ίσως τώρα αποφασίσεις να κυνηγήσεις τον άνθρωπο που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου εδώ και καιρό. Ξαφνικά νιώθεις πως έχεις περισσότερο κουράγιο απ'ότι συνήθως για να προσπαθήσεις να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα σου!

Αν είσαι σε σχέση και υπάρχουν πράγματα που σε απασχολούν και σκέφτεσαι καιρό όπως πότε θα κάνει το επόμενο βήμα ή πότε θα μείνεται μαζί, τώρα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να του "ανοίξεις" στην συγκεκριμένη κουβέντα. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να γυρίζει στο μυαλλό σου και το τι μπορεί εκείνος να κάνει για εσένα περισσότερο από τι μπορείς να κάνεις εσύ για εκείνον.

Αν είσαι ελεύθερη το βέβαιο είναι πως τους μαγνητίζεις όλους και δεν αποκλείεται αυτότ ο διάστημα να γίνεις το αντικείμενο θαυμασμού πολλών αντρών.

Το βασικό όμως είναι πως είσαι στα καλύτερα σου και αυτό φαίνεται!