Τα πιο οικονομικά δώρα για τον βαλεντίνο σου ανάλογα με το ζώδιό του

13.02.2017
Η μέρα του Αγ.Βαλεντίνου- η γιορτή του έρωτα- σχεδόν έχει φτάσει και εσύ δεν ξέρεις τι δώρο να χαρίσεις στον αγαπημένο σου; Με λίγη έμπνευση και αρκετές ιδέες από εμάς θα καταφέρεις να κάνεις υπέροχα δώρα στον αγαπημένο σου ανάλογα πάντα με το ζώδιό του, έτσι ώστε να μην σπαταλήσεις άσκοπα χρόνο και χρήμα ψάχνοντας το τέλειο δώρο. Διάβασε παρακάτω και διάλεξε το δώρο εκείνο που θα τον αποτρελάνει!

Κριός:

Περιπετειώδης και δραστήριος το αγόρι σου λατρεύει τα δώρα και καλά θα κάνεις να επενδύσεις σε ένα δώρο εμπειρίας λόγω της δραστήριας φύσης του. Τα μαθήματα κατάδυσης ή γκόλφ είναι πάντα μια λύση όμως θα σου κοστίσουν κάποια χρήματα (περίπου 50 ευρώ το μάθημα), οπότε αν ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό μπορείς να τον γράψεις στις δραστηριότητες του δήμου σας ή ακόμη και σε δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για να ενισχύσει τις γνώσεις του!

Bonus: Ένα βιβλίο με τα πάντα γύρω από την κατάδυση ή ένα πάσο για ένα χιονοδρομικό είναι τα ιδανικά δώρα που θα λατρέψει και θα σου κοστίσουν τα μισά χρήματα.

Ταύρος:

Λάτρης του καλού φαγητού και της καλοπέρασης- αν ψάχνεις έν αοικονομικό δώρο που όμως θα τον εντυπωσιάσει δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε αυτά που ξέρεις πως θα κάνουν την δουλειά: το φαγητό που του έφτιαξες την πρώτη φροά που ήρθε σπίτι σου ή το αγαπημένο του φαγητό αλλά και το αγαπημένο του κρασί ή ακόμη και ένα πρωινό στο κρεβάτι είναι πάντοντε μια safe επιλογή.

Δίδυμοι:

Οτιδήποτε νέο τον ενθουσιάζει και τον κάνει να πετάει στα σύννεφα. Eπειδή πρόκειται για ένα ζώδιο που βαριέται εύκολα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις μόνη σου ε΄να δώρο που να κρύβει και άλλα δώρα. Πάρε 3 ή 4 βαζάκια γυάλινα και βάλε μέσα το κάθε ένα βαζάκι από κάτι. Το ένα μπορεί να έχει μικρά χαρτάκια στα οποία θα έχεις γράψει τους λόγους για τους οποίους τον αγαπάς. Στο άλλο βαζάκι μπορείς να βάλεις τα υλικά για να φτιάξετε μαζί ένα ωραίο γλυκό! Γενικά καλά θα κάνεις να του κάνεις ένα δώρο που θα τον κρατήσει απασχολημένο και θα το λατρέψει!

Καρκίνος:

Το ζώδιο που θέλει φροντίδα και προδέρμ όσο κανένα άλλα από τα υπόλοιπα 11 δείχνει ότι είναι σούπερ ευαισθητούλης και καλά θα κάνεις να τον κάνεις να χαλαρώσει λιγάκι. Αν το πορτοφόλι σου το επιτρέπει μπορείς να κλείσεις να πάτε οι δυό σας κάπου για ένα διήμερο ενώ αν θέλεις να κάνετε ένα "διάλειμμα" χωρίς όμως να χαλάσεις χρήματα τότε μια βόλτα για πικνίκ στο βουνό με "προμήθειες" τα αγαπημένα του φαγητά είναι αυτό που χρειάζεστε.

Λέων:

Χαρισματικός από τη φύση του και πολύ αισιόδοξος το αγόρι σου λατρεύει τα φανταχτερά πράγματα: μια εντυπωσιακή γραβάτα, το σκουφάκι ή η ζώνη που ήθελε είναι δώρα που θα χαρεί άμα πάρει στα χέρια του αλλά αν δεν θέλεις να χαλάσεις χρήματα υπάρχουν πάντα σούπερ εναλλακτικές. Μπορείς να φτιάξεις ειδικά για εκείνον ένα κασκόλ που θα είναι μοναδικό αφού θα το έχεις πλέξει εσύ με τα γράμματα του ονόματος του επάνω ή να του φτιάξεις μια κάρτα που θα είναι ειδικά φτιαγμένη για εκείνον. Χρόνο και όρεξη να έχεις!

Παρθένος:

Οτιδήποτε εξιτάρει τη δημιουργικότητα του είναι ικανό να τον κάνει να πετάει στα σύννεφα από χαρά. Το ζώδιο που έχει τη φήμη της τελειομανίας και του «κολλήματος» με τη λεπτομέρεια, θα εντυπωσιαστεί αν του ετοιμάσεις ένα απίστευτο φαγητό και τον περιμένεις στο σπίτι ντυμένη στην πένα! Ακόμη και ένα ποίημα ή κάτι όμροφο που έγραψες για εκείνον με το κατάλληλο περυτίλιγμα είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Ζυγός:

Ο υπερενθουσιώδης Ζυγός θα ξετρελαθεί αν του κάνεις δώρο τα μαθήματα π.χ. ιταλικών που πάντα ήθελε! Στο διαδίκτυο θα βρεις πολλές προσφορές που προσφέρουν μαθήματα σε καλή τιμή ενώ και τα μαθήματα χορού για δυο - δηλαδή εσάς- είναι μια ακόμη καλή λύση.

Σκορπιός:

Οι πιο ερωτικοί τύποι του ζωδιακού χρειάζεται να πάρουν ένα δώρο που να ενισχύει το δυνατό τους σημείο: τη σεξουαλικότητα τους. Μια σοκολάτα σε τέλειο περιτύλιγμα που θα το έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου γράφωντάς του επάνω τα μηνύματα που θέλεις είναι το ιδανικό δώρο για την γιορτή των ερωτευμένων που δεν θα σου κοστίσει και πολύ.

Τοξότης:

Η αισιόδοξη φύση του απέναντι στη ζωή τον κάνει να νιώθει πολύ ωραία και όταν είναι μαζί σου βλέπει τα πράγματα με πολύ θετική ματιά. Ότι και να του πάρεις ή να του φτιάξεις θα πετύχει αρκεί να έχει ένα βασικό στοιχείο: μεράκι. Μια κάρτα που έχεις φτιάξει μόνη σου σαν κολάζ με φωτογραφίες από την σχέση σας με τα αντίστοιχα μηνύματα είναι μια πολύ ωραία ιδέα για τον αγαπημένο σου που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη.

Αιγόκερως:

Υπομονετικός και σταθερός στα βήματα που κάνει, αν ο αγαπημένος σου ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου λατρεύει τα μοναδικά και ιδιαίτερα πράγματα. Ένα μπουκάλι από το απίστευτο κρασί που σου έχει πει πως θέλει να δοκιμάσει είναι μια καλή ιδέα όπως και το να του μαγειρέψεις το αγαπημένο του φαγητό είναι επίσης μια ασφαλής επιλογή.

Υδροχόος:

Αν ο φίλος σου ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου τότε κάθε διαδραστικό δώρο θα του αρέσει! Ζήτησε του να παίξετε ένα παιχνίδι: Εκείνος θα ετοιμάσει το αγαπημένο σου φαγητό και εσύ θα φτιάξεις το αγαπημένο του γλυκό! Στείλε του από σήμερα ένα μήνυμα για να εφοδιαστεί με τα κατάλληλα υλικά για το δικό σας ιδιαίτερο δείπνο του Αγ. Βαλεντίνου.

Ιχθείς:

Το αγόρι σου αν ανήκει στο ζώδιο αυτό δεν έχεις παρά να του χαρίσεις αρωματικά κεριά ή ένα καλό βιβλίο που ή ακόμη και ένα πίνακα ζωγραφικής που θα έχεις φτιάξει εσύ αφού ανήκει στα ζώδια εκείνα με βαθιές καλλιτεχνικές ανησυχίες και θα τα εκτιμήσει.