Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 20 έως 27 Φεβρουαρίου

20.02.2017
Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και δεν μένεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κριός:

Τελευταία ολοκληρωμένη εβδομάδα του Φλεβάρη αυτή η οποία στην τελευταία ημέρα της -την Κυριακή 26 δηλαδή- φιλοξενεί και την τελευταία έκλειψη έως το τέλος Ιουλίου

Ταύρος:

Με ένα θετικό και ένα αρνητικό θα κλείσει η εβδομάδα που ξεκινάει στις 19.

Δίδυμοι:

Είναι όντως μια κάπως περίεργη εβδομάδα αυτή για εσάς, αφού μπορεί να υποχρεωθείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις και επίσης να κρατήσετε έστω και με το ζόρι κάποιες λεπτές ισορροπίες.

Καρκίνος:

Η κούραση και τα έξοδα φαίνεται ότι δεν σταματούν και σε αυτή την εβδομάδα, η οποία είναι και κάπως πιο φορτισμένη, αφού στο τέλος της -την Κυριακή 26- θα φιλοξενήσει και τη δεύτερη έκλειψη, την ηλιακή.

Λέων:

Ενα «εμπόδιο» θα αρχίσει να υποχωρεί, καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα θα «τρέξετε» με λιγότερο άγχος και νευρικότητα περισσότερα θέματα.

Παρθένος:

Οσο ο Φλεβάρης κατεβαίνει προς το τέλος του τόσο ζορίζει η κατάσταση και βέβαια σε έναν τομέα διαφορετικό για τον καθένα σας.

Zυγός:

Ο Φλεβάρης διανύει τις τελευταίες ημέρες του και αυτή η εβδομάδα στο τέλος της -την Κυριακή 26- φιλοξενεί τη δεύτερη έκλειψη, την ηλιακή, αυτού του μήνα.

Σκορπιός:

Τελευταία ολοκληρωμένη εβδομάδα του Φλεβάρη αυτή, καθώς ο μήνας οδηγείται στο τελείωμά του.

Τοξότης:

Με... πολλά βαρύ και όχι -αν επρόκειτο για καφέ- θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε αυτή την εβδομάδα για εσάς.

Αιγόκερως:

Θα εύχεσθε να τελειώσει γρήγορα ο μήνας αυτός, μια που μάλλον έχει αποδειχθεί κουραστικός, ανήσυχος και πολυέξοδος.

Υδροχόος:

«Βάλτε τώρα που γυρίζει». Αυτό είναι το σύνθημα αυτής της εβδομάδας για εσάς και αυτό γιατί ο Ερμής, που επιταχύνει γεγονότα και εξελίξεις, έως τις 25 βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας.

Ιχθείς:

Ο Φλεβάρης προς το τέλος του και όπως φαίνεται θα κλείσει κάπως επεισοδιακά, αφού πέραν των γενεθλίων σας -χρόνια πολλά, καλά και με κουράγιο- το τέλος αυτής της εβδομάδας φέρνει και τη δεύτερη έκλειψη του μήνα.