Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 6 έως 13 Μαρτίου

06.03.2017
Μια νεά εβδομάδα ξεκινάει και δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω τι να περιμένεις ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Αυτη είναι η πρώτη ολοκληρωμένη εβδομάδα του Μάρτη και προς το τέλος της γίνεται περισσότερο δημιουργική, πιο ευχάριστη και λιγότερο κουραστική.

Ταύρος:

«Το γοργον και χάριν έχει». Το... σοφό απόφθεγμα ταιριάζει γάντι σε σας σε σχέση με αυτήν την εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σας, αφού το ξεκίνημά της θα είναι καλύτερο από το τελείωμά της.

Δίδυμοι:

Ο Μαρτης σε ένα κομβικό σημείο για σας, καθώς η εβδομάδα αυτή μπορεί να αναδείξει διάφορες αργοπορίες και εκκρεμότητες ιδιαίτερα προς το τέλος της.

Καρκίνος:

Πραγματικα σύνθετη είναι αυτή η εβδομάδα για σας, αφού εμπεριέχει και κάποια ευνοϊκά στοιχεία αλλά και κάποια ενοχλητικά.

Λέων:

Ειναι αληθεια ότι τόσο ο Μάρτης από το τέλος αυτής της εβδομάδας και μετά όσο και ο Απρίλης στο μεγαλύτερο μέρος του θα σας υποχρεώσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να βγάλετε πολλά... κάστανα από τη φωτιά.

Παρθένος:

Συμπρωταγωνιστες της εβδομάδας είστε δικαιωματικά, αφού η πανσέληνος που θα γίνει στις 12 αφορά περισσότερο εσάς, αφού γίνεται στο ζώδιό σας τους Ιχθύς και δευτερευόντως τους Δίδυμους και τον Τοξότη.

Ζυγός:

Ο Μαρτης στην πρώτη ολοκληρωμένη εβδομάδα του και τα νέα όσο αυτή προχωράει θα γίνονται καλύτερα.

Σκορπιός:

Επι το εργον και γρήγορα και αυτό γιατί το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας είναι πιο εύκολο και πιο αξιόπιστο συγκριτικά με το κλείσιμό της.

Τοξότης:

Πρωτη ολοκληρωμένη εβδομάδα του Μάρτη αυτή, αλλά η τελευταία που συγκεντρώνει τα αρνητικά κατάλοιπα του τελευταίου καιρού και θέλει παρατηρητικότητα και προσοχή για να αντιμετωπιστεί.

Αιγόκερως:

Ο Μαρτης στη δεύτερη εβδομάδα του και μάλλον πολύ θα πρέπει να επιθυμείτε να τελειώσει γρήγορα, αφού την Παρασκευή κλείνει ένα αρκετά κουραστικό διάστημα που ξεκίνησε γύρω στις 28 Γενάρη.

Υδροχόος:

Επιταχυνετε ενέργειες και αποφάσεις. Αυτό είναι το σύνθημα ως προς εσάς σχετικά με αυτήν την εβδομάδα.

Ιχθείς:

Αυτη είναι μια ιδιαίτερη εβδομάδα που το θετικό εναλλάσσεται με το αρνητικό και το εύκολο με το δύσκολο. Θα την ξεκινήσετε λοιπόν με... οδηγία χρήσεως.