Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη- Μάθε πώς σε επηρεάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

04.03.2017
Για 18 μήνες η Αφροδίτη ο πλανήτης της αγάπης θα είναι ανάδρομος για 6 εβδομάδες και αυτή είναι μια περίοδος που θα σκεφτούμε πολλά πράγματα για τη ζωή μας. Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης από τις 4 Μαρτίου ως τις 15 Απριλίου 2017 και δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω πως θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Αυτή η πορεία της Αφροδίτης σε βάζει σε σκέψη σε πολλά επίπεδα. Αν θέλεις κάτι να αλλάξεις σε σχέση με την εικόνα σου τότε τώρα είναι μια καλή εποχή για να το κάνεις. Στα συναισθηματικά σου δεν αποκλείεται να επαναπροσδιορίσεις τι είναι αυτό που ζητάς από τη σχέση σου.

Ταύρος:

Ετοιμάσου για το απόλυτο ξύπνημα! Η Αφροδίτη είναι o κυβερνήτης σου και αυτή τη φορά σε βάζει να ψάξεις καλά στο υποσυνείδητό σου και να βρεις ότι φταίει και δεν μπορείς να νιώσεις συναισθηματικά πλήρης. Η ποιότητα και η ισότητα στις προσωπικές σου σχέσεις είναι αυτά τα θέματα που θα σε απασχολήσουν τώρα.

Δίδυμοι:

Μπορεί να δεις τώρα πως ένας φίλος απομακρύνεται από εσένα τώρα και όταν συμβεί αυτό μπορεί να μην είσαι σίγουρη για ποιο λόγο συμβαίνει. Μπορεί απλά να περνάει δυσκολίες αυτό το διάστημα και αντί να ζητήσει τη βοήθειά σου να προτιμάει να απομακρύνεται. Δώσε λίγο χρόνο και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Καρκίνος:

Μπορεί να νιώθεις πως τώρα χάνεις την υπομονή σου με τον σύντροφό σου και νιώθεις πως πολλές φορές δεν σε στηρίζει στους επαγγελαμτικούς σου στόχους. Από την άλλη και η καριέρα σου χρειάζεται τώρα την προσοχή σου. Κάνε τον απολογισμό σου σε επαγγελαμτικό επίπεδο για να δεις τι έχεις κάνει και τι στόχους έχεις πετύχει και θα καταλάβεις πολλά.

Λέων:

Πρέπει τώρα να σκεφτείς σοβαρά αν ο σύντροφος σου είναι το άλλο σου μισό ή όχι. Φυσικά και η σωματική έλξη υπάρχει αλλά αυτό το διάστημα φαίνεται πως σκέφτεσαι και άλλα πράγματα εκτός από αυτό. Μπορείτε να σεβαστείτε ο ένας τον άλλο και ας έχετε διαφορετικές απόψεις και να λύσετε τις διαφορές σας; Σκέψου όλα τα παραπάνω για να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Παρθένος:

Τα κοινά οικονομικά τα δικά σου και του συντρόφου σου έχουν την προσοχή σου αυτό το διάστημα και όπως φαίνεται εσύ και ο σύντροφός σου κοιτάζεται να λύσετε τα οικονομικά σας ζητήματα. Μπορεί κάποιο λάθος οικονομικής φύσεως να σας έχει φέρει τον έναν απέναντι στον άλλο αντί όμως να ρίχνετε ευθύνες κεσφτείτε πως μπορείτε να το λύσετε μαζί.

Ζυγός:

Από τις 4 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου η Αφροδίτη θα φέρει αλλαγές στις σχέσεις σου και εσύ βλέπεις πως πρέπει τώρα να αντιμετωπίσεις τα προβλήματ απου μέχρι τώρα απέφευγες. Αυτή είναι μια χρυσή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα κακώς κείνενα της σχέση σας και να είστε ξανά μαζί ευτυχισμένοι.

Σκορπιός:

Και εσύ και ο σύντροφός σου προσπαθείτε πολύ για τη σχέση σας και αυτό που έχτε να κάνετε είναι να λύνετε απευθείας τα προβλήματα σας και να μην τα αφήνετα να συσσωρεύονται. Βρείτε ποιος είναι υπεύθυνος για τι μέσα στη σχέση και ξεκαθαρίστε τα πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσετε.

Τοξότης:

Η ερωτική σου ζωή χρειάζεται έξτρα προσοχή αυτό το διάστημα και μέχρι τις 15 Απριλίου ίσως έχεις τις αμφιβολίες σου για τη σχέση στην οποία βρίσκεσαι τώρα ή θα συνηδητοποιήσεις ξαφνικά πως εσύ και ο αγαπημένος σου έχει σημαντικές διαφορές. ΑΚόμη ένα θέμα οικονομικής φύσης θα σε απασχολήσει τώρα.

Αιγόκερως:

Αν έχεις ξεκινήσεις να κάνεις μια ανακαίνιση στο χώρο σου αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται όλο αυτό το εγχείρημα να προκαλέσει ένταση στο σπίτι. Κάτι το γεγονός πως θα επηρεάσει τα οικονομικά, κάτι που ίσως χρειαστεί να "στριμωχτείτε" λιγάκι δεν αποκλείεται να ξεσπάσετε με τον σύντροφό σου ο ένας στον άλλον. Μην ξεχνάτε όμως πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσετες την ψυχραιμία σας και να σκεφτείτε πως το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Υδροχόος:

Η επικοινωνία στη σχέση σου είναι το βασικό που χρειάζεται την προσοχή σου αυτές τις ημέρες. Μπορεί να διαφωνείς σε μια απόφαση σχετική με τα οικονομικά σου ή ακόμη και για το μέλλον της σχέσης σας. Η απλά χρειάζεται να κουβεντιάσεις ένα θέμα που σε απασχολεί με τον σύντροφό σου έτσι ώστε να βρειτη μαζί τη λύση. Όπως και να έχει έχεις την ευκαιρία να κάνεις την κουβέντα που θέλεις και να είσαι σίγουρη πως μόνο σε καλό θα σου βγει.

Ιχθείς:

Τα οικονομικά σου γίνονται το βασικό ζήτημα των ημερών το διάστημα αυτό και εσύ αρχίζεις να αναρωτιέσαι για πολλά θέματα. Ερωτήματα σχετικά με το αν πληρώνεσαι αρκετά για την δουλειά που παράγεις ή αν εξυπηρετείς σωστά τους πελάτες σου σου έροχνται στο μυαλό και ζητούν απαντήσεις. Αν απαντήσεις με ειλικρίνεια σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα δεις και μόνη σου πως θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς.