Πώς θα σε επηρεάσει ο Ερμής στον Κριό;

15.03.2017
Πρόσεξε τι κάνεις, πρόσεξε τι λες φαίνεται πως είναι το μότο των ημερών αφού ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού από τις 13 του μήνα και τώρα είναι η εποχή που θα κάνεις πολλές και γρήγορες σκέψεις αλλά και γενικά το μυαλό σου θα τρέχει σε πολλές μεριές.

Ο Ερμής είναι ένας πλανήτης ο οποίος επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σκεπτόμαστε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε. Μπορεί λοιπόν ο Ερμής στον Κριό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο αλλά και του ανρθώπους γύρω σου και οι λέξεις βγαίνουν από το στόμα μας πιο "ωμές" από ότι συνήθως.

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της Φωτιάς που όπως είναι γνωστό είναι παρορμητικό οπότε καλά θα κάνεις να προσέχεις αυτά που λες αλλά και πώς τα λες. Τα σχόλια μπορεί να σου βγαίνουν αυθόρμητα όμως πρόσεξε μην πληγώσεις τους γύρω σου με τα όσα λες και κάνεις αυτό το διάστημα.

Ακόμη και αν νομίζεις πως γνωρίζεις τι αντίκτυπο έχουν τα λόγια που λές η αλήθεια είναι πως πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να παρεξηγηθείς. Οι λέξεις και οι σκέψεις σου είναι ενθαρρυντικές και γενικά η σκέψη σου είναι γενικά "μπροστά".

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις την νέα οπτική που έχεις στα πράγματα για να εξερευνήσεις τις δυνατότητές σου και να βρεις νέα ενδιαφέροντα αλλά και να δώσεις διαφορετικό νόημα στην καθημερινότητά σου.

Τι να μην κάνεις:

Μην αφήσεις τον ανθουσιασμό σου να σε πάει ψηλά στα σύννεφα γιατί δεν αποκλείεται να προσγειωθείς απότομα στην παραγματικότητα. Μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου να έχει αντίθετη άποψη από κάποιον άλλον και να επιχειρηματολογήσεις επ'αυτού αλλά δεν χρειάζεται να χάσεις την ψυχραιμία σου.

Μην ξεκινήσεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί αυτό το διάστημα, φρόντισε να κάνεις ένα (νέο) πράγμα τη φορά.