Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 20 έως 27 Μαρτίου

20.03.2017
Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Προτελευταία εβδομάδα του Μάρτη και ιδιαίτερη για σας αφού τη Δευτέρα 20 για φέτος -αυτό συμβαίνει μία ημέρα αργότερα συνήθως- ξεκινούν τα γενέθλιά σας.

Ταύρος:

Επιθυμία να ξεμπερδέψετε ό,τι μπερδεμένο, ασαφές και ενοχλητικό υπάρχει στη δουλειά ή τη ζωή σας.

Δίδυμοι:

Ασφαλώς και υπάρχουν πολλά που σας λείπουν και άλλα τόσα για να παραπονιέστε, αλλά τώρα το έχετε καταλάβει ότι είναι η εποχή των... ισχνών και όχι των... τροφαντών αγελάδων.

Καρκίνος:

Ηλιος, Ερμής και Ουρανός στον τομέα που σχετίζεται με την καριέρα, το κοινωνικό status, την αποδοχή και την καταξίωση στα μάτια των άλλων σίγουρα δημιουργούν μια ιδιαίτερη πίεση για να καταφέρετε να ανταποκριθείτε.

Λέων:

Το ζόρι ζόρι, αλλά αυτό μάλλον έχει και έναν δημιουργικό χαρακτήρα και δεν είναι παθητικό και αποκαρδιωτικό.

Παρθένος:

Ψυχολογική κατάσταση και οικονομικά. Οι δύο άξονες που μπορεί και να συνδέονται -που έρχονται στο προσκήνιο έντονα έως το ξεκίνημα του Απρίλη.

Ζυγός:

Σίγουρα όσο ο Μάρτης οδεύει προς το κλείσιμό του τόσο μειώνεται η ένταση που είχε στο ξεκίνημά του, αλλά δημιουργούνται και κάπως... καλούτσικες συνθήκες για να διαχειριστείτε ακόμα και δύσκολα θέματα.

Σκορπιός:

Ο... ανατροπέας δεδομένων καταστάσεων Αρης απέναντι από το ζώδιό σας είναι φυσικό να προκαλεί κάποιες... αρρυθμίες και κάποιες αλλαγές, σε διαφορετικό τομέα φυσικά για τον καθένα από σας.

Τοξότης:

Οργανωθείτε, σχεδιάστε στόχους, αποφασίστε ότι θέλετε να απαλλαγείτε από πιθανά «τσιμπούρια» που μπορεί να εκτρέφετε με κάποιον τρόπο στη ζωή σας και εξορμήστε.

Αιγόκερως:

Μπορεί η μεγάλη πίεση και η ανασφάλεια που υπήρχαν έως τις 11 Μαρτίου να έχουν ελαφρώς υποχωρήσει, αλλά τα κατάλοιπα αυτής παραμένουν και θα παραμείνουν έως και το τέλος αυτού του μήνα με κάποιες αυξομειώσεις.

Υδροχόος:

Είναι φυσικό να είστε κάπως... με τα μαλλιά στα χέρια αφού στις 10 Μαρτίου ξεκίνησε ένα μεταβατικό διάστημα που θα επεκταθεί και λίγες ημέρες μετά το Πάσχα και που βέβαια μέσα σε αυτό θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις.

Ιχθείς:

Ο Μάρτης οδεύει προς το τέλος του και παρόλο που οι «χαρές» δεν είναι τόσο πολλές τα τελευταία χρόνια, εδώ κι εκεί συμβαίνει κάτι θετικό, έτσι για να ανανεώσετε τις δυνάμεις και την αισιοδοξία σας.