Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 3 έως 10 Απριλίου

03.04.2017
Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και εσύ δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω τι να περιμένεις ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Τα πιο κρυφά, τα πιο μυστικά, η αναμονή και οι προσδοκίες που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αμέσως αλλά λίγο παρακάτω.

Ταύρος:

Εκτός από τον Αρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 10 Μαρτίου και που σας βάζει με κάποιον τρόπο... νέφτι στο... κάθισμα, αυτήν την εβδομάδα προστίθεται και ο Ερμής.

Δίδυμοι:

Ο Απρίλης ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας -την 1η και τη 2α Απριλίου- και αυτό είναι μια προτροπή για ανάληψη πρωτοβουλίας: βελτιώσεις, αλλαγές, ξεκινήματα και καινοτομίες πάσης φύσεως.

Καρκίνος:

Ο Απρίλης δίνει το δυναμικό του παρών και ως προς εσάς μάλλον αυτός είναι από πολλές απόψεις ο δικός σας μήνας.

Λέων:

Οργανωθείτε καλύτερα και προγραμματίστε με προσοχή το καθετί. Ο Απρίλης στο μεγαλύτερο μέρος του θα είναι εξαιρετικά απαιτητικός γιατί βάζει κάποια ιδιαίτερα προς αντιμετώπιση.

Παρθένος:

Με ένα καινούργιο θετικό στοιχείο και ένα αρνητικό ξεκινάει η εβδομάδα και ο Απρίλης φυσικά. Το θετικό αντιστοιχεί στον Ερμή που την 1η Απριλίου πέρασε από τον Κριό στον Ταύρο.

Ζυγός:

Με τον Απρίλη να παίρνει αλλά και να δίνει χώρο στη ζωή σας ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, η οποία αν δεν καταφέρει αμέσως να μειώσει την ένταση και τα προβλήματα του τελευταίου καιρού είναι σίγουρο ότι δεν θα τα αυξήσει.

Σκορπιός:

Θα μπορούσαμε να πούμε σε σχέση με σας και τον καινούργιο μήνα που εδραιώνεται αυτήν την εβδομάδα, Απρίλης ο... εξαντλητικός.

Τοξότης:

Είναι αλήθεια ότι συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή η πρώτη του Απρίλη χάνει κάπως από δυναμική χωρίς όμως να μπορεί να χαρακτηριστεί και δύσκολη.

Αιγόκερως:

Επιτέλους Απρίλης. Μια νέα νότα αισιοδοξίας, διαφαίνεται στον ορίζοντα για σας τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά

Υδροχόος:

Νέες υποχρεώσεις, πιο πιεστικοί ρυθμοί και απαιτήσεις από τους άλλους γύρω σας. Συγγενικά πρόσωπα, ανώτερους ή στενούς συνεργάτες.

Ιχθείς:

Ο Απρίλης στην πρώτη του εβδομάδα, η οποία φαίνεται ότι θα είναι και κάπως πιο γενναιόδωρη αφού στις 3 φέρνει την Αφροδίτη στο ζώδιό σας.