Μάθε τι σε περιμένει τον Απρίλιο βάσει ζωδίου

03.04.2017
Ένας νέος μήνας ξεκινάει και δεν μένει παρά να μάθεις τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σου τον Απρίλιο!

Κριός:

Η αναζήτηση της ασφάλειας και της σταθερότητας θα είναι πιο ενισχυμένη σε αυτό τον μήνα καθώς ο Ερμής και ο Άρης θα είναι στον Ταύρο.

Ταύρος:

Τόσο ο Μάρτης όσο και ο Απρίλης παράγουν... γεγονότα και διαμορφώνουν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας μια άλλη κατάσταση.

Δίδυμοι:

Εστω και αν λέτε ότι πολλά λείπουν από τη ζωή σας για να νιώθετε ικανοποιημένοι και από το κεφάλαιο «σχέσεις», ή συμπαράσταση της Αφροδίτης έως τις 2 -από 1/4 θα φαίνεται ανάδρομη- έως τις 14 θα είναι αποτελεσματική

Καρκίνος:

Είναι τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις που επηρεάζουν τη διάθεση και τα συναισθήματα σας -ή μήπως συμβαίνει το αντίστροφο; Όπως και να έχει, ο Απρίλης είναι μια μικρή όαση.

Λέων:

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό από τις 4/2 και μετά έχει αναζωπυρώσει την επιθυμία να δώσετε και να πάρετε αγάπη αλλά και να διώξετε τη ρουτίνα από την ερωτική σας ζωή. Βρίσκεστε λοιπόν σε μια φάση όπου όλα είναι πιθανά.

Παρθένος:

Πως λέμε... αναψηλάφηση της δίκης γιατί προκύπτουν νέα στοιχεία; Η Αφροδίτη απέναντί σας στους Ιχθύς από 3 έως 28 θα υποδείξει δυνατότητες αλλά και αδυναμίες όσον αφορά τον γάμο, την αισθηματική σας σχέση και τις σχέσεις σας γενικότερα.

Ζυγός:

Ιδιαίτερος θεωρείται ο μήνας αυτός, καθώς φαίνεται να σας επηρεάζει το ανικανοποίητο και να επιλέγετε ανθρώπους και καταστάσεις -οι ελεύθεροι- που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σας.

Σκορπιός:

Το πρώτο μισό του μήνα δεν υποστηρίζει τις επιλογές σας ούτε σας βοηθά να κερδίσετε τις εντυπώσεις

Τοξότης:

Τα γεγονότα, οι δεσμεύσεις, οι συναναστροφές και οι επιθυμίες δεν συγχρονίζονται συνήθως. Επομένως, η κατάληξη σε άμεσα συμπεράσματα περί τύχης ή του αντιθέτου δεν είναι καθόλου ασφαλής

Αιγόκερως:

Συναισθηματικά θεωρείτε ότι υπάρχει ισορροπία και ηρεμία. Στην πραγματικότητα, τόσο εσείς όσο και τα κοντινά σας άτομα αναθεωρείτε πτυχές των σχέσεών σας και θέματα επικοινωνίας, τα οποία αν σας προβλημάτιζαν μία στο παρελθόν, σας προβληματίζουν τώρα ακόμα περισσότερο.

Υδροχόος:

Τα πρόσωπα που είναι γύρω σας συναισθηματικά νιώθουν ότι δεν μετέχουν στα ερωτικά ζητήματα. Μετά τις 20, με την Αφροδίτη να σταθεροποιείται, θα πρέπει να δώσετε απαντήσεις σε αυτούς που αγωνιούν για το τι ρόλο παίζουν στη ζωή σας. Το δεύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να τολμήσετε να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

Ιχθείς:

Η Ποσειδώνια γοητεία του κυβερνήτη σας σάς κάνει να θεωρείτε τα πάντα τέλεια. Μόνο που δεν είστε εσείς οι συμπρωταγωνιστές του εαυτού σας.