Ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος και θα επηρεάσει τον ύπνο σου

02.05.2019
Ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος και θα επηρεάσει τον ύπνο σου
Ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω από τις 29 Απριλίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Τι σημαίνει, όμως, αυτό;

Με έναν ανάδρομο Κρόνο να βρίσκεται προ των πυλών, πιθανότατα ανησυχείς για τα «φοβερά» αποτελέσματα ενός ακόμη ανάδρομου κύκλου, σωστά; Ίσως, θα πρέπει να ξέρεις ότι ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος μία φορά το χρόνο, έτσι το αποτέλεσμα αυτού του ουράνιου φαινομένου δεν είναι κάτι που δεν έχεις ξαναζήσει.

Μια από τις επιπτώσεις είναι ότι ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να έχει επίδραση στον ύπνο σου, όπως υποστηρίζει η αστρολόγος Valerie Meta στο elite daily. Αυτό θα συμβεί αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι. Εάν είσαι μια από εκείνες που αρχίζουν αμέσως να ανησυχούν όποτε μαθαίνουν ότι ένας πλανήτης πρόκειται να γίνει ανάδρομος, δεν είσαι η μόνη. Ωστόσο, κάθε ανάδρομος κύκλος δεν είναι ίδιος και ούτε είναι ίδια τα αποτελέσματά του.

Περιττό να πούμε ότι ο ανάδρομος Ερμής δεν έχει καμία σχέση με τον ανάδρομο Κρόνο. Σύμφωνα με το CafeAstrology.com, ο «Κρόνος συνδέεται με περιορισμούς και τήρηση ορίων» και η αστρολογική του θέση καθορίζει τις περιοχές στη ζωή μας όπου αντιμετωπίζουμε συνεχώς προκλήσεις.

Ο Κρόνος είναι ο πλανητικός κυβερνήτης του Αιγόκερω και με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το αυτό το ζώδιο, χαρακτηρίζονται από πειθαρχία και συγκρότηση, ο πλανήτης αυτός θα εμπνεύσει τα ίδια χαρακτηριστικά στον καθένα μας.

Ας ρίξουμε, όμως, μια πιο προσεκτική ματιά στον Κρόνο στον Αιγόκερω και το γενικό του νόημα:

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, με τη βοήθεια του ισχυρού Πλούτωνα, μας βοηθά να προχωρήσουμε σε μια εσωτερική αναδιάρθρωση, όπως υποστηρίζει η Meta. Είναι ασφαλές να πούμε ότι το ουράνιο σώμα του Κρόνου μας ανοικοδομεί από πάνω μέχρι κάτω, είτε μας αρέσει είτε όχι. Γι 'αυτό είναι καλό να γνωρίζεις πού βρίσκονται ο Κρόνος και ο Αιγόκερως στον αστρολογικό σου χάρτη, διότι στις περιοχές αυτές θα συναντήσεις έντονους μετασχηματισμούς.

Μια από αυτές τις επιπτώσεις θα είναι και στον καθημερινό σου ύπνο

Ο ανάδρομος Κρόνος, λοιπόν, θα επηρεάσει τις συνήθειες σου στον ύπνο, αλλά η αλλαγή θα είναι θετική. «Ο Κρόνος είναι ο τύπος του αυστηρού δασκάλου που τρέμαμε στο γυμνάσιο, αλλά τελικά μας έμαθε όλα τα σημαντικά που θυμόμαστε μέχρι τώρα. Και αν είσαι ο τύπος του ατόμου που στερείται σταθερότητας, δομής και υγιούς ρουτίνας, τότε αυτός ο ανάδρομος κύκλος θα μπορούσε να είναι χρήσιμος για να μπεις σε τάξη» λέει η Meta στο elite daily. Oπότε ετοιμάσου για τάξη στις συνήθειες του ύπνου σου.

Τώρα, αν ήδη προσφέρεις στο σώμα σου την κατάλληλη ανάπαυση και έχεις θέσει στόχους για να τηρείς τα κατάλληλα ωράρια, τότε ο ανάδρομος Κρόνος πιθανότατα δεν θα επηρεάσει τον ύπνο σου. Αν μη τι άλλο, ο πλανήτης «αφεντικό» θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να δημιουργήσεις ένα υγιές θεμέλιο για τον εαυτό σου.