Είσαι Κριός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

08.05.2019
Είσαι Κριός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο
Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό... ταίρι σου.

Τι γίνεται λοιπόν αν ο Κριός συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια; Η αστρολόγος Jennifer Angel του harpersbazaar έχει τις απαντήσεις. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Κριος με...

Κριό: Μια παθιασμένη σχέση καθώς και τα δύο είναι ζώδια της φωτιάς και μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικά. Εξωστρεφείς και κοινωνικοί, είναι σημαντικό να ευθυγραμμίσουν τα συμφέροντα και τις αξίες τους.

Ταύρο: Μπορεί να είναι κουραστικός. Οι ενέργειές τους μαζί με τον Κριό είναι διαφορετικές και κινούνται με διαφορετικό ρυθμό. Αλλά υπάρχει ρομαντισμός και πάθος, που μπορεί να τους κρατήσει, να επιστρέφουν ο ένας στον άλλο.

Δίδυμους: Υπάρχουν προκλήσεις καθώς ο Κριός είναι ένας δραστήριος και ο Δίδυμος είναι ένας στοχαστής. Χρειάζονται αμοιβαία αγάπη και η επιθυμία μπορεί να κάνει μικρότερη την απόσταση.

Καρκίνο: Καθώς κυριαρχείται από τη Σελήνη, ο Καρκίνος μπορεί συχνά να είναι πολύ ευαίσθητος για τον Κριό, εισπράττοντας τα σχόλια και τις ενέργειές του πολύ σοβαρά. Πρέπει να δίνετε και να παίρνετε και στις δύο πλευρές.

Διάβασε επίσης: Ποια είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανόν να τα ξαναβρούν με έναν πρώην

Λέοντα: Όπως τα ζώδια της φωτιάς, αυτά τα δύο είναι σε συγχρονισμό, και έχουν μια καλή κατανόηση και επίγνωση, σχεδόν σαν έναν κώδικα που μόνο αυτοί έχουν και καταλαβαίνουν.

Παρθένο: Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη ένωση. Η αλαζονεία του Κριού δεν ταιριάζει καλά με τη συμπαθή φύση της Παρθένου.

Ζυγό: Υπάρχει δυσαρμονία εδώ. Ο Κριός παίρνει γρήγορες αποφάσεις και ο Ζυγός θέλει να είναι σίγουρος για τα πάντα. Υπάρχει ανάγκη να αναγνωρίσει ο ένας τα καλά του άλλου.

Σκορπιό: Πάθος και ευθύτητα, υπάρχει αμοιβαία αγάπη και σεβασμός. Αλλά δεν υπάρχει χώρος για μυστικά.

Τοξότη: Αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς είναι σαν τους μαγνήτες αγάπης. Όσο συνεχίζουν να μιλούν, ψάχνουν να βρούνε το δρόμο για τον παράδεισο.

Αιγόκερω: Ο Αιγόκερως αγαπά τον ενθουσιασμό και την αλλαγή που ο Κριός φέρνει στη σχέση, αλλά είναι αντίθετοι. Σκαρφαλώνουν σταθερά στο βουνό για να βρουν την επιτυχία. Έχουν πολλά να διδάξουν ο ένας τον άλλον.

Υδροχόο: Είναι ένας αγώνας αγάπης για τον τέλειο σύντροφο. Ποτέ δεν θα υπάρχει μια θολή στιγμή!

Αυτό το διάβασες; Ζώδια και υγεία: Μια διαφορετική κατάταξη του ζωδιακού κύκλου

Ιχθείς: Ο Κριός μπορεί να είναι πολύ απερίσκεπτος για τους ευαίσθητους Ιχθείς. Παρόλο που υπάρχει ενδιαφέρον, καταλήγουν σε υπεκφυγές, κάτι που σημαίνει ότι είναι προορισμένοι για συγκρούσεις.

Κάθε μέρα θα έχουμε αντίστοιχη ανάλυση για ένα ακόμη ζώδιο, οπότε... μείνε συντονισμένη για τη δική σου σειρά!