Είσαι Ιχθύς; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

23.05.2019
Είσαι Ιχθύς; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια
Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό... ταίρι σου.

Έχουμε ήδη μιλήσει για τους ερωτικούς συνδυασμούς του Κριού, του Ταύρου, του Δίδυμου, του Καρκίνου, του Λέοντα, της Παρθένου, του Ζυγού ,του Σκορπιού , του Τοξότη, του Αιγόκερω και του Υδροχόου. Ας δούμε σήμερα τι συμβαίνει αν ο Αιγόκερως συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο του Harper's Bazaar, Jennifer Angel, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια με τη σειρά τους:

Πώς είναι λοιπόν η σχέση του Ιχθύ με...

Κριό: Ο Κριός μπορεί να είναι πολύ απερίσκεπτος για τον ευαίσθητο Ιχθύ. Παρόλο που υπάρχει φροντίδα, μπορούν να υπάρξουν υπεκφυγές μεταξύ τους, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι είναι προορισμένοι για πόνο.

Ταύρο: Ρομαντικοί στην καρδιά, αυτοί οι δύο μπορούν να μοιράζονται μια βαθιά και διαρκή αγάπη. Είναι αγάπη άνευ όρων η οποία τους ενθαρρύνει να κάνουν το καλύτερό τους.

Δίδυμο: Αυτή είναι μια εξαιρετικά συμβατή πνευματική σύνδεση. Ωστόσο, υπάρχει ανάγκη για συμβιβασμό για να διαρκέσει η αγάπη.

Καρκίνο: Και τα δύο ζώδια του νερού. Υπάρχει μια φυσική και όμορφη πνευματική σύνδεση. Είναι αγάπη δυνατή που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.

Λέοντα: Μπορεί να υπάρξει μια εκπληκτική ιστορία αγάπης. Απαιτείται βέβαια μια φροντίδα για αμοιβαίο σεβασμό.

Παρθένο: Τα αντίθετα μπορούν να προσελκύσουν το ένα το άλλο. Και αν η μαγνητική σύνδεση είναι αρκετά δυνατή και οι δύο θα κρατηθούν σφιχτά, διαφορετικά μπορούν και οι δύο να φύγουν.

Ζυγό: Καλοί φίλοι, αυτοί οι δυο μπορούν να ερωτευτούν μεταξύ τους. Χέρι-χέρι θα μοιραστούν την αγάπη και τη ζωή.

Σκορπιό: Μαγευτικό! αγάπη, πάθος και ρομαντισμός. Εάν καλλιεργηθεί, πρόκειται για μια ισχυρή έλξη και σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων του νερού!

Τοξότη: Αυτή είναι μια σύνδεση μυαλού, σώματος και πνεύματος. Αλλά, ο Ιχθύς αγαπά την επαφή και ο Τοξότης θέλει ελευθερία. Πρέπει να υπάρξει συμφωνία και δέσμευση για να λειτουργήσει.

Αιγόκερω: Διαφορετικοί, αλλά μπορεί να λειτουργήσει. Η βαθιά ανάγκη του Αιγόκερω για ασφάλεια και η μεγάλη καρδιά του Ιχθύ, τους συμπληρώνουν. Μυστηριωδώς γευστικό!

Υδροχόο: Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και γοητεία μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί να συνδεθούν αρκετά για μακροχρόνια αγάπη, αν και υπάρχει ίντριγκα και φαντασία.

Ιχθείς: Απίστευτη φαντασία και αιώνια χαρά και για τους δύο. Μπορεί να είναι λίγο μακριά από την πραγματικότητα όμως και πρέπει να εργαστούν σκληρά για να λειτουργήσει στον πραγματικό κόσμο.