Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα πιο παιχνιδιάρικα στο κρεβάτι

29.05.2019
Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα πιο παιχνιδιάρικα στο κρεβάτι
Tο σεξ γίνεται καλύτερο όταν είναι διασκεδαστικό. Σίγουρα, το πάθος και η ένταση είναι σημαντικοί παράγοντες αλλά οι λάτρεις του σεξ ήταν πάντα αυτοί που δεν λάμβαναν τον εαυτό τους πολύ σοβαρά στο κρεβάτι. Εάν αυτό σου ακούγεται οικείο, τότε πιθανότατα είσαι ή έχεις βρεθεί με ένα από τα πιο παιχνιδιάρικα ζώδια στο υπνοδωμάτιο, αυτά που ξέρουν να περνάνε καλά όταν έρχεται η ώρα για σεξ.

Διάβασε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου στο κρεβάτι - Όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Αυτά τα ζώδια τείνουν να είναι εκείνα που γενικά προσεγγίζουν τη ζωή με μια ελαφρύτερη, λιγότερο σοβαρή προοπτική, όπως αναφέρει στο elite daily η αστρολόγος Rachel Shatto. Αυτά είναι επίσης ζώδια που απολαμβάνουν να περνάνε καλά με άλλους συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού τους. Είναι σίγουροι για τον εαυτό τους, χαρισματικοί, τους αρέσει να αναζητούν νέες εμπειρίες και είναι γενικά απλοί άνθρωποι. Με άλλα λόγια, αυτό που κάνουν στη ζωή τους δεν είναι διαφορετικό όταν συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Μήπως αυτό ακούγεται σέξι; Επειδή είναι. Ειλικρινά, το να χαζογελάς και να κάνεις πλάκα με απλά πράγματα φέρνει πιο κοντά και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για απίστευτα ερωτικά παιχνίδια. Όσο για το ίδιο το σεξ, το ότι αυτά τα ζώδια είναι παιχνιδιάρικα, αυτό δεν σημαίνει ότι παίζουν και γύρω γύρω.

Κριός

Για ένα ζώδιο της φωτιάς όπως ο Κριός, η ζωή είναι πραγματικά μια μεγάλη περιπέτεια. Αυτό το ζώδιο αγαπά να εξερευνά και να αξιοποιεί στο έπακρο κάθε εμπειρία και φυσικά αυτό περιλαμβάνει και όσα συμβαίνουν στην κρεβατοκάμαρα. Με τόλμη και ενθουσιασμό, το ζώδιο αυτό κάνει ό, τι θέλει όποτε και αν το θέλει και αυτό σημαίνει ότι όποτε το κάνει, ενθουσιάζεται τόσο, που θέλει ο σύντροφός του να το νιώσει με τον ίδιο τρόπο.

Δίδυμοι

Αν κάτι δεν είναι διασκεδαστικό, ο Δίδυμος δεν το κάνει. Έτσι, όταν ο σύντροφος σου είναι Δίδυμος, ετοιμάσου να περάσεις πολύ καλά. Αυτό το ζώδιο του αέρα θα φύγει σαν αεράκι αν δεν νιώθει αφοσιωμένο, αν δεν διεγείρεται το μυαλό του ή δεν απολαμβάνει πλήρως αυτό που συμβαίνει. Χάρη στην ευελιξία και το πνεύμα του, ο ενθουσιασμός του Διδύμου είναι μεταδοτικός. Είναι πρόθυμοι και ευρηματικοί εραστές, οπότε θα υπάρξει τόσο πολλή χαλάρωση όσο και απόλαυση με αυτό το ζώδιο. Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε αυτά που έχει να προσφέρει η ζωή με έναν Δίδυμο, ιδιαίτερα στην κρεβατοκάμαρα.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει μια πολύ ισορροπημένη και χαλαρή στάση απέναντι στη ζωή και αυτό το vibe επεκτείνεται σίγουρα στο πώς προσεγγίζει το σεξ, έτσι δεν είναι ποτέ βαρετός και υπερβολικά σοβαρός. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένας κλόουν στην κρεβατοκάμαρα. Στην πραγματικότητα, αυτό το ζώδιο, που κυβερνάται από την Αφροδίτη, έχει ένα φυσικό χάρισμα για ρομαντισμό και γοητεία. Είναι τόσο εύκολο να υποκύψεις στο σεξουαλικό ξόρκι του Ζυγού. Είναι περισσότερο από πρόθυμος στο να ευχαριστήσει, απλά να γνωρίζεις ότι αναμένει πλήρη αμοιβαιότητα στην κρεββατοκάμαρα.

Τοξότης

Ο ανέμελος Τοξότης παίρνει σπάνια σοβαρά την κάθε περίσταση και αυτό σίγουρα περιλαμβάνει την κρεββατοκάμαρα. Αυτό το φυσικά καλοπροαίρετο ζώδιο προτιμά να κρατάει τα πράγματα ελαφριά, πρόσχαρα και γεμάτα γέλιο. Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Τοξότης ξέρει πώς να φέρει το πάθος και την ένταση στον τρόπο που κάνει έρωτα, αλλά πάντα αυτό γίνεται με ένα πρόσχαρο πνεύμα που ενθαρρύνει τόσο την ένταση όσο και το παιχνίδι. Απόλαυσε το όσο διαρκεί, όμως, καθώς αυτό το ζώδιο φημίζεται για την αστάθεια του και είναι δύσκολο να το «στριμώξεις» για πολύ.