Μπήκαμε στην εποχή της Παρθένου: Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια αλλά και η ίδια η Παρθένος

26.08.2019
Μπήκαμε στην εποχή της Παρθένου: Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια αλλά και η ίδια η Παρθένος
Η τελειότητα είναι στο υψηλότερο επίπεδο όταν ο Ήλιος βρίσκεται στη σχολαστική Παρθένο! Αυτή είναι μια εποχή όπου θα αποχαιρετήσουμε τις παιχνιδιάρικες ημέρες του «σαματατζή» Λέοντα, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη ζωή λίγο πιο σοβαρά. Σίγουρα, όλοι θα νιώθουμε ακόμα την ατέλειωτη ατμόσφαιρα του καλοκαιριού, αλλά ο Παρθένος Ήλιος μας δείχνει πώς μπορούμε να επικεντρωθούμε περισσότερο στο έργο μας, στην υγεία μας και πώς να γίνουμε χρήσιμοι άνθρωποι για την κοινωνία. Ας δούμε τις συμβουλές που δίνει το tarot.com:

Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στην Παρθένο:

Η μετακίνηση του Ήλιου στην προσανατολισμένη στις λεπτομέρειες Παρθένο, σου προσφέρει μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τις ικανότητές σου, να οργανωθείς ή να κάνεις κάποιες δραστηριότητες που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Αποκάλυψε τι μπορείς να κάνεις για να αξιοποιήσεις στο έπακρο την αναζήτηση για τελειότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου:

Τι να κάνεις:

Ολοκλήρωσε την εργασία σου με έναν τέλειο τρόπο. Στη συνέχεια, πήγαινε για ένα τρέξιμο, κάνε ένα χαλαρωτικό μασάζ και ξεκουράσου με ένα καλό βιβλίο και ένα ποτήρι καλό κρασί. Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο της Γης που εκτιμά την αίσθηση και τις καλύτερες εμπειρίες στη ζωή.

Τι να πεις:

«Επίτρεψε μου να το εξετάσω». Η Παρθένος δεν αφήνει τίποτα χωρίς να το ελέγξει - μια τακτική που είναι τόσο ανεκτίμητη όσο και ενοχλητική. Είναι υπέροχο να προσέχεις τις μικρότερες λεπτομέρειες, αλλά εάν κάνεις διπλό έλεγχο της δουλειάς κάποιου άλλου, καλό είναι να είσαι χαλαρή αν βρεις λάθος - και θα το κάνεις, επειδή ο Ήλιος βρίσκεται στην Παρθένο!

Πού να πας:

Camping! Η γήινη Παρθένος βρίσκει άνεση και ασφάλεια όταν περιβάλλεται από τη φύση και την άγρια ​​φύση, οπότε βγες στην εξοχή κατά τη διάρκεια της εποχής της Παρθένου. Ένα τέτοιο γαλήνιο περιβάλλον θα ηρεμήσει τις υπερβολικά ανήσυχες τάσεις της Παρθένου και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις.

Αυτό το διάβασες; Άστρα κι έρωτας: Πόσες ελπίδες έχουν οι σχέσεις με τα... απέναντι ζώδια;

Τι να προσέξεις:

Να είσαι πολύ επικριτική και αποδοκιμαστική. Η Παρθένος μπορεί μερικές φορές να είναι πάρα πολύ σχολαστική, μετατρέποντας την «τελειότητα» σε ιδιοτροπία, η οποία μπορεί να είναι ενοχλητική και απογοητευτική για τους άλλους. Προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο και να μην ελέγχεις τα πάντα , γιατί δεν πρέπει όλα να είναι άψεγάδιαστα.

Τι να περιμένεις με ανυπομονησία

Επιστροφή στη δουλειά. Ο Ήλιος στην Παρθένο είναι μια οργανωμένη και πρακτική περίοδος για να επιστρέψεις στη δουλειά μετά από λίγους χαλαρούς μήνες. Μπορεί να μην είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδια, αλλά θα νιώσεις φανταστικά για το πόσα έχεις επιτύχει.

Εάν γεννήθηκες με τον Ήλιο στη Παρθένο

Η Παρθένος θεωρείται η τελειομανής του ζωδιακού κύκλου. Ως πρακτικό, ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, γενικά προτιμάς την καθαριότητα και την τάξη. Οι άνθρωποι βλέπουν μερικές φορές την ανάγκη σου για τάξη ως υπερβολική, αλλά η εστίασή σου στις λεπτομέρειες απλά εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ποιότητα εργασίας - δύο πράγματα που σου αρέσουν!

Είσαι συνειδητοποιημένη με το σώμα σου και δίνεις ιδιαίτερη σημασία στην υγεία και τη διατροφή σου. Στην πραγματικότητα, παίρνεις την ευημερία σου τόσο σοβαρά ώστε να έχεις πάρει τη φήμη ότι είσαι υποχόνδρια. Απλά φροντίζεις να βεβαιώνεσαι ότι όλα είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας, ακόμα και το σώμα σου.

Έρωτας:

Επειδή ονομάζεται «Η Παρθένος», οι άνθρωποι λανθασμένα σκέφτονται την Παρθένο ως ένα παθιασμένο ζώδιο - και αυτό απλά δεν είναι αλήθεια! Στην πραγματικότητα, έχεις μια εκτίμηση για όλες τις πτυχές της οικειότητας: ψυχική, συναισθηματική και σωματική.

Παίρνεις το χρόνο σου επιλέγοντας έναν σύντροφο και θα προτιμούσες να είσαι μόνη σου, παρά να έχεις κάποιον που δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπά σου. Δεν ανοίγεσαι αμέσως, αλλά όταν το κάνεις, είσαι αφοσιωμένη και θα κάνεις ότι χρειάζεται για να διατηρήσεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο στη σχέση.

Διάβασε επίσης: Είσαι Παρθένος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι

Καριέρα:

Όλες οι Παρθένοι έχουν ένα κοινό πρόβλημα: καμία από εσάς δεν μπορεί να χαλαρώσει! Η εργασία σου παίζει σημαντικό ρόλο για σένα και πραγματικά απολαμβάνεις την οργάνωση projects. Είσαι αναλυτική και ακριβής, κάτι για το οποίο η επαγγελματική σταδιοδρομία στην τεχνολογία, την επιστήμη ή τη χρηματοδότηση, συνήθως απευθύνεται σε σένα. Έχεις την αίσθηση του καθήκοντος να ολοκληρώνεις αυτά που έχεις αναλάβει, απλά επειδή υπάρχει μια δουλειά που πρέπει να γίνει και κάποιος πρέπει να την κάνει. Η φράση «αν θέλεις να γίνει κάτι σωστά, τότε να το κάνεις μόνη σου» πρέπει να έχει επινοηθεί από μια Παρθένο!

Φιλία:

Ενώ δεν προσκαλούνται όλοι στον κοινωνικό σου κύκλο - κρατάς τους άλλους στους ίδιους υψηλούς κανόνες που έχεις θέσει για τον εαυτό σου - είσαι μια απίστευτα πιστή φίλη. Το μόνο πράγμα που απολαμβάνεις περισσότερο από το να κάνεις πράγματα τέλεια, είναι να δίνεις ένα χέρι βοήθειας σε όσους είναι πιο κοντά σε σένα. Όταν ένας φίλος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορείς να βοηθήσεις με το σχολαστικό μυαλό σου και να εξετάσεις τα λεπτομερή στοιχεία ώστε να μπορείς να βρεις μια λύση.