Ποια είναι η ιδανική γυμναστική για σένα ανάλογα με το ζώδιο σου

17.11.2019
Ποια είναι η ιδανική γυμναστική για σένα ανάλογα με το ζώδιο σου
Γιατί ναι. Και σε αυτό το κομμάτι παίζουν κάποιον ρόλο τ' άστρα! Αν δεν έχεις καταφέρει ακόμη να βρεις τη γυμναστική που σου ταιριάζει, ίσως οι παρακάτω πληροφορίες σε βοηθήσουν.

Δες πώς μπορείς να λάβεις υπόψη το ζώδιο σου κατά το σχεδιασμό του προγράμματος άσκησής σου, σύμφωνα με τα όσα προτείνει η Μadalyn Aslan στο tarot.com.

Κριός

Πιες νερό! Ως ζώδιο της Φωτιάς, χρειάζεσαι υγρά περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο. Άσκησου δυναμικά και ετοιμάσου για μεγάλες πεζοπορίες ή αναρρίχηση, τρέξιμο ή κολύμπι έξω στη φύση. Χρειάζεσαι ποικιλία και ενδιαφέρον, κατά προτίμηση σε εξωτερικούς χώρους.

Διάβασε επίσης: Τα 5 καλύτερα είδη γυμναστικής για να χάσεις βάρος & οι θερμίδες που καίνε

Ταύρος

Έχεις έναν αργό μεταβολισμό, οπότε η εξαντλητική κηπουρική είναι μια φυσική επιλογή για σένα ... αλλά ίσως να θελήσεις επίσης να δοκιμάσεις μια τάξη χορού για να απολαύσεις τη λαμπρή αίσθηση του ρυθμού σου. Ότι κι αν επιλέξεις, χρειάζεσαι τακτικά μαθήματα και ένα απλό πρόγραμμα άσκησης. Ο λαιμός σου είναι το ευαίσθητο σου σημείο, οπότε μην τον καταπονήσεις.

Δίδυμοι

Νευριάζεις εύκολα, έτσι η χαλάρωση σου είναι μια αναγκαιότητα. Η γιόγκα θα αλλάξει εντελώς τη ζωή σου. Το ευαίσθητο σημείο των Δίδυμων είναι οι πνεύμονες, οπότε φρόντισε να ασκείσαι με βαθιές αναπνοές. Η άσκηση που επιλέγεις θα ήταν καλύτερα να σε διασκεδάζει αλλιώς δεν θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου για πολύ.

Καρκίνος

Χρειάζεσαι άσκηση που να μπορεί να γίνει στο σπίτι. Επένδυσε σε λίγα βάρη και ταινίες άσκησης. Επειδή ο κυβερνήτης σου είναι το νερό, το κολύμπι είναι επίσης εξαιρετικό για εσένα, ιδιαίτερα το πρόσθιο. Οι ασκήσεις των κοιλιακών είναι επίσης απαραίτητες, δεδομένου ότι θα βοηθήσουν να αντισταθμιστεί η αδυναμία σου για τα γλυκά.

Αυτό το διάβασες; Ποια είναι τα 3 πιο ευφυή ζώδια

Λέων

Ότι αναδεικνύει το λαμπερό σώμα σου αποτελεί μεγάλη άσκηση για σένα. Έχεις τόνους ενέργειας και είσαι μια λαμπρή χορεύτρια - αλλά θυμήσου να πάρεις τους υπνάκους σου για να ενισχύσεις τη φυσική ομορφιά σου. Το ευαίσθητο σημείο σου είναι η καρδιά σου. Τόσο η αερόβια άσκηση όσο και η ξεκούραση θα σε βοηθήσουν να προστατεύσεις τη δική σου λαμπερή καρδιά.

Παρθένος

Πολλοί περίπατοι κάθε μέρα είναι η τέλεια άσκηση για σένα. Σταμάτησε το υπερδραστήριο μυαλό σου τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα με χαλάρωση ή διαλογισμό και ένα μακρύ διάλειμμα κάθε λίγους μήνες είναι απόλυτη ανάγκη για σένα. Το καλύτερο άθλημα της Παρθένου είναι το κολύμπι με ειδικά, λεπτομερώς προσανατολισμένα και δομημένα σχήματα άσκησης.

Ζυγός

Σεβάσου τα σκαμπανεβάσματα των ενεργειακών σου επιπέδων. Τα πρωινά χρειάζεσαι μια ήπια άσκηση - ειδικά για την πλάτη σου. Τα βράδια είναι καλύτερα για χορό και αεροβική. Η κόπωση και η εξάντληση προέρχονται από πάρα πολλούς υδατάνθρακες και όχι αρκετό νερό. Πιες περισσότερο καθαρό νερό!

Σκορπιός

Λαχταράς εξαντλητικά μαθήματα τρέξιμου με εμπόδια για την πρωινή σου άσκηση, καταφέρνοντας εύκολα αυτό που τα περισσότερα ζώδια δεν μπορούν καν να ξεκινήσουν. Αυτό σε κάνει πρωταθλήτρια του μαραθωνίου. Απλά πρόσεξε να μην χρησιμοποιήσεις τις προκλήσεις της φυσικής κατάστασης για να αποκρύψεις τα συναισθήματά σου καθώς αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Η δίαιτα σου θα πρέπει να έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και χαμηλά λιπαρά και πολύ νερό.

Τοξότης

Το καλύτερο σπορ για σένα είναι το τρέξιμο, το περπάτημα, η ιππασία και η τοξοβολία. Μπορεί να αρρωστήσεις κυριολεκτικά αν δεν ασκείσαι αρκετά και οι κανόνες του ζωδίου σου επιβάλλουν τις βαθιές αναπνοές. Λοιπόν, πες «ναι» στη γιόγκα!

Αυτό το διάβασες; Αυτά είναι τα 4 πιο παρορμητικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Αιγόκερως

Τίποτα κουραστικό, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς το ζώδιο σου κάνει τα γόνατά σου το ευαίσθητο σημείο σου. Αντί να τρέχεις, δοκίμασε το ήπιο περπάτημα, το κολύμπι ή την ιππασία. Είσαι μια φυσική ορειβάτης και εφ 'όσον δεν το παρακάνεις - ειδικά στον ήλιο - θα φτάνεις πάντα στην κορυφή.

Υδροχόος

Είσαι στα καλύτερα σου με ασυνήθιστη εξωτερική άσκηση όπως το surfing, οι καταδύσεις, ή το αλεξίπτωτο. Επίσης, η άσκηση που σου επιτρέπει να εκφραστείς - όπως ο αερόβιος χορός - είναι απαραίτητη. Κάθε φορά που πρέπει να ασκηθείς σε ένα γυμναστήριο, βεβαιώσου ότι υπάρχει μουσική για να σε παρακινήσει.

Ιχθείς

Καθώς είσαι το πιο υδάτινο από τα ζώδια του Νερού, πρέπει να είσαι προσεκτική όσον αφορά στην κατακράτηση υγρών και το φούσκωμα. Κατά ειρωνικό τρόπο, ξοδεύοντας όσο χρόνο μπορείς σε νερό - κολύμβηση, ακόμα και μπάνιο – τα αποτρέπει. Πίνε νερό, μην χάνεις τον ύπνο σου, πρόσεξε τα πόδια σου και δοκίμασε Tai Chi ίσως ακόμη και στην παραλία!