Άστρα & Όραμα Ιουνίου 2010

01.06.2010

Αστρολογία

6. Ένα μήνα μαζί- Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Ιουνίου.

8. Το φαινόμενο του μήνα- Τολμήστε & κερδίστε! Μπορεί ο Δίας στον Κριό να θολώνει τα όρια ανάμεσα στο καλό και το κακό, εσείς όμως μπορείτε να κάνετε τη διαφορά και να παίξετε με δικούς σας κανόνες.

14. Τι λέει ο.... δικός σας Δίας; Ανακαλύψτε που βρίσκεται ο πλανήτης της καλοτυχίας στον αστρολογικό χάρτη σας και ...προσκαλέστε την τύχη σας!

46. Ο Ουρανός του Ιουνίου

48. Το ζώδιο του μήνα: δίδυμοι- Αλλάξτε συνήθειες, αλλάξτε ζωή!

54. Το μεγάλο ωροσκόπιο- Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.

102. Πλανητικές ώρες

104. Καρμικό ωροσκόπιο

106. Τα οικονομικά σας τον Ιούνιο

Όραμα

18. Ο έρωτας σε αριθμούς- Μόλις γνωριστήκατε και αναρωτιέστε ήδη αν είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο ή μήπως θέλετε να διαπιστώσετε εάν η τωρινή σας αγάπη θα είναι και παντοτινή; Ρωτήστε την αριθμολογία, για Απαντήσεις...μαθηματικής ακρίβειας.

22. Ανανεωθείτε χωρίς εξοδα! Εάν η ρουτίνα φουντώνει μέσα σας την επιθυμία για εξόδους, αλλά η τσέπη σας επιβάλλει... κατ’ οίκον περιορισμό, ακολουθήστε τις σμ?βουλές μας και κάντε το σπίτι σας παράδεισο... ευεξίας.

28. τεστ - Πόσο υγιεινά τρώτε; Ακόμα κι αν είστε από αυτούς που έχουν διακόψει εδώ και καιρό την... παράνομη σχέση τους με το «βρόμικο», μπορείτε να σιγουρευτείτε εάν τρέφεστε σωστά απαντώντας σε 15 απλές ερωτήσεις.

30. Χρωμοθεραπεια- Διαλέξτε τα χρώματα που... σας ανεβάζουν- Η επιρροή τους στη διάθεσή μας είναι γνωστή. Ντυθείτε και ντύστε το χώρο σας, λοιπόν, με αποχρώσεις που σας φτιάχνουν το κέφι.

36. Διαισθηση: Κάνεις ό,τι σου λέει; Πόσες φορές δεν ευχηθήκατε να γνωρίζατε προκαταβολικά τις παγίδες που ανέτρεψαν τα σχέδιά σας ή δεν βρεθήκατε σε δύσκολη θέση μπροστά σε κάποιο δίλημμα; Καλλιεργήστε τη διαίσθησή σας. Μέντιουμ μπορεί να μη γίνετε, αλλά θα χρειάζεστε λιγότερο την τύχη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ