It' s Christmas time...Sixties

23.12.2002
Τα Χριστούγεννα για το Sixties είναι μία ξεχωριστή υπόθεση. Έτσι, το γνωστό στέκι στο Π. Φάληρο ετοιμάζεται ανάλογα. Το decor είναι ήδη εορταστικό και σε προδιαθέτει από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς εκεί
Τα Χριστούγεννα για το Sixties είναι μία ξεχωριστή υπόθεση. Έτσι, το γνωστό στέκι στο Π. Φάληρο ετοιμάζεται ανάλογα. Το decor είναι ήδη εορταστικό και σε προδιαθέτει από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς εκεί.

Μενού
Ο σεφ Αριστείδης Πασπαράκης "βάζει τα καλύτερα" για το μενού, που ξεκινάει από σούπα βελουτέ και καραβίδες με μπρικ, συνεχίζεται με σορμπέ λεμόνι με σαμπάνια και σαλάτα με βελγικό αντιβ και καταλήγει σε τράιφελ μούρου και λικέρ. Για κυρίως πιάτο δεν θα μπορούσε να λείπει η παραδοσιακή γαλοπούλα με εορταστική γέμιση και λαχανικά. Σας άνοιξε η όρεξη;

Διασκέδαση
Αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού για τη συνέχεια σας περιμένουν διάφορες εκπλήξεις. Η sixties Band αναλαμβάνει να απογειώσει το κέφι με τα πιο αγαπημένα τραγούδια όλων των εποχών. Η show woman Βιβή Κίτσου παρουσιάζει στιγμιότυπα από τα καλύτερα σόου του Μπρόντγουεϊ, ενώ τα spesial animation συμπληρώνουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Οι λαϊκές νότες όσο περνάει η ώρα φτιάχνουν κλίμα ελληνικό για το απόλυτο ξεφάντωμα.

Για κρατήσεις μην το αφήσετε τελευταία στιγμή, αφού προβλέπεται ότι πολλοί θα επιλέξουν το συγκεκριμένο χώρο για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Να προνοήσετε λοιπόν εγκαίρως.


Τηλ: 210-9819355