Μικρό, ιταλικό, κινηματογραφικό, "Il Postino"

31.05.2010
Είναι μικρό και χαριτωμένο, ό,τι πρέπει για χαλάρωση και μαγειρευτό ιταλικό φαγητό μετά από μια δύσκολη μέρα γεμάτη άγχος.

Είναι μικρό και χαριτωμένο, ό,τι πρέπει για χαλάρωση και μαγειρευτό ιταλικό φαγητό μετά από μια δύσκολη μέρα γεμάτη άγχος.

Το ιταλικό εστιατόριο - οινομαγειρείο "Il Postino" βρίσκεται στην ανηφορίτσα του πεζόδρομου της οδού Δελφών και σας υποδέχεται με ζεστά ψωμάκια και με ένα δίσκο από ορεκτικά που περιλαμβάνουν σπεσιαλιτέ με λιαστές ντομάτες, μαριναρισμένα ψαρικά, μελιτζάνες και άλλα λαχανικά.

Στους τοίχους του βλέπουμε όμορφο ιταλικό κολάζ, με εικόνες, καρτ ποστάλ και διαφημίσεις προϊόντων, από Parmigiano Reggiano σε Barilla και Vino Frascati.

Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, που θυμίζει παλιά αθηναϊκή αυλή, θα απολαύσετε καλομαγειρεμένες νοστιμιές όπως: spaghetti με καθαρισμένες καραβίδες, λιγκουϊνι με πράσο και πανσέτα, σολωμό στη σχάρα με σος πορτοκάλι, μακαρονάδα με θαλασσινά και νιόκι με βασιλικό και σπεκ.

Το κρασάκι σε μπουκάλι με ετικέτα "Il Postino" είναι ιδανικό για να σας χαλαρώσει για τα καλά. Τον γευστικό επίλογο θα γράψουν καλοφτιαγμένα επιδόρπια - παγωτό σοκολάτα με μέντα, τσιζ κέϊκ και πανακότα με σος σοκολάτας - καθώς και η άμεση και ευγενική εξυπηρέτηση.

Il Postino: Γριβαίων 3, Κολωνάκι, 210 3641414.

Χ.Τ.