Είδηση σοκ: Μακρυπούλια και Λούλης στην Επίδαυρο

01.04.2011
Ο πολιτισμός μάς φέρνει πιο κοντά! Φιλαράκια έχουν γίνει και θα πάνε και Επίδαυρο.... Μάταια προσπάθησαν κακεντρεχείς δημοσιογράφοι να βάλουν τον φίλτατο Χρήστο Λούλη και την απαστράπτουσα Ζέτα Μακρυπούλια να τσακωθούν!

Μάταια προσπάθησαν κακεντρεχείς δημοσιογράφοι να βάλουν τον φίλτατο Χρήστο Λούλη και την απαστράπτουσα Ζέτα Μακρυπούλια να τσακωθούν!

Ο Χρήστος και η Ζέτα, πέρα και πάνω από κάθε προσδοκία, ήταν και παραμένουν φίλοι καρδιακοί. Πίνουν φρέντο εσπρέσο σκέτο κάθε Σάββατο πρωί στο FACES στη Γλυφάδα, πάνε αγκαζέ power yoga όταν οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν και βλέπουν DVD "Στο Παρά Πέντε" μιλώντας με τις ώρες στο τηλέφωνο, έτσι για να τους πάρει ο ύπνος τις καθημερινές.

Ο Χρήστος μάλιστα φαίνεται ότι θα βοηθήσει το ζευγάρι Ζέτα- Μιχάλης να διακοσμήσει την πολυτελή του μεζονέτα – αφού ως γνωστόν o νεαρός ηθοποιός έχει τελειώσει ΤΕΙ Διακοσμητικής πριν μπει στο θέατρο!

Η Ζέτα από την άλλη θα βοηθήσει το Χρήστο να αλλάξει το λουκ του - ίσως και με τη χρήση διακριτικού περουκίνι... αν και μετά το ρόλο του στον «Σιρανό» ο Λούλης δεν χρειάζεται κομμωτικές συμβουλές. Είναι πλέον expert στις κοτσίδες ψαροκόκαλο!

Τις θερμές σχέσεις Χρήστου - Ζέτας έρχεται να απογειώσει η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας τους με τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη του «Κυνόδοντα», Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος ετοιμάζεται ανεβάσει «Ορέστη» στην Επίδαυρο φέτος το καλοκαίρι, με τον Λούλη στο ρόλο του Ορέστη και τη Ζέτα φυσικά στο ρόλο της... Ηλέκτρας.

Τώρα αν στηθοχτυπιέσαι γονυπετής για το πότε ξεκινάει η προπώληση αυτού του μεγαλειώδους θεατρικού εγχειρήματος, θυμήσου ότι ακόμα είναι ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ…. Και του χρόνου!