Τι κι αν μπήκε το φθινόπωρο; Η αντιηλιακή προστασία είναι MUST

Τι κι αν μπήκε το φθινόπωρο; Η αντιηλιακή προστασία είναι MUST
ΠΗΓΗ:@kleofina
Αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να φοράς αντιηλιακό όλο το χρόνο; Σου έχω την απάντηση

Αν νομίζεις ότι το αντηλιακό χρειάζεται μόνο το καλοκαίρι, κάνεις μεγάλο λάθος. Η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι απαραίτητη όλο το χρόνο, γιατί οι βλαβερές ακτίνες UV επηρεάζουν το δέρμα σου ακόμα και το χειμώνα.

Η UV ακτινοβολία είναι υπεύθυνη για τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας και είναι παρούσα κάθε μέρα, ακόμη και όταν έχει συννεφιά. Αν θέλεις να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου νεανική και λαμπερή, το αντηλιακό πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινής σου ρουτίνας.

Προτίμησε ένα αντηλιακό με τουλάχιστον SPF 30 και ευρέος φάσματος προστασία που καλύπτει τόσο τις UVA όσο και τις UVB ακτίνες. Εφάρμοσέ το το πρωί, ακόμα κι αν δεν βγαίνεις έξω. Ακόμα και μέσα στο σπίτι, το φως που περνά από τα παράθυρα μπορεί να επηρεάσει το δέρμα σου.

Επίσης, αν βάζεις foundation, πολλά προϊόντα περιλαμβάνουν αντηλιακή προστασία, αλλά δεν είναι αρκετή από μόνη της. Χρησιμοποίησε πρώτα το κανονικό σου αντηλιακό και μετά το μακιγιάζ σου για πλήρη προστασία.

Η συνέπεια είναι το κλειδί για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου υγιή και χωρίς σημάδια από τον ήλιο, ανεξαρτήτως εποχής!

Τελευταία τροποποίηση στις 05.10.2024 - 02:48