Σεμινάρια μαγειρικής από την Μυρσίνη Λαμπράκη

04.04.2011
Θέλοντας και μη οι περισσότεροι από εμάς μάθαμε τα τελευταία χρόνια τι σημαίνει μοριακή κουζίνα, μάθαμε να κρίνουμε πότε μια τουίλ είναι αρκετά τραγανή, ενώ οι κρύες βελουτέ άλλαξαν τη ζωή μας. Πόσοι από εμάς όμως δοκίμασαν πραγματικά να μαγειρέψουν κάποιο από όλα αυτά τα εξεζητημένα πιάτα; Μήπως πρέπει να επιστρέψουμε στα βασικά;

Θέλοντας και μη οι περισσότεροι από εμάς μάθαμε τα τελευταία χρόνια τι σημαίνει μοριακή κουζίνα, μάθαμε να κρίνουμε πότε μια τουίλ είναι αρκετά τραγανή, ενώ οι κρύες βελουτέ άλλαξαν τη ζωή μας. Πόσοι από εμάς όμως δοκίμασαν πραγματικά να μαγειρέψουν κάποιο από όλα αυτά τα εξεζητημένα πιάτα; Μήπως πρέπει να επιστρέψουμε στα βασικά;

Η Μυρσίνη Λαμπράκη μας προσκαλεί στα σεμινάρια S.O.S. Cooking με στόχο να μάθει και στον/ στην πιο αδαή να μαγειρεύει εύκολα, απλά και πεντανόστιμα πιάτα! Μάλιστα το κάθε σεμινάριο έχει διαφορετική θεματική, που απαντά στις διαφορετικές ανάγκες του καθενός.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η Μυρσίνη και οι συνεργάτες της μας συστήνουν τους πιο νόστιμους τρόπους για να τα βγάλουμε πέρα ως εργαζόμενες γυναίκες, ως πρωτάρηδες που πρέπει να ετοιμάσουμε το πασχαλινό τραπέζι, ως νέοι άνθρωποι τέλος πάντων του 2011 που μπορεί να έχουμε δοκιμάσει άπειρα chutneys, αλλά δεν έχουμε ιδέα πώς να φτιάξουμε ένα απλό αυγολέμονο ή ένα κοκκινιστό!

Info:
Εκθεσιακός χώρος: Alta Linea, Λ. Βουλιαγμένης 589, Αργυρούπολη, πλησίον μετρό ΑΓ. Δημητρίου
Πληροφορίες: 210 4904363, 210 6148684, 6948 288852, www.mirsini.gr,

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:
ΔΕΥΤΕΡΑ, 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Μαγειρική Πρώτων Βοηθειών για εργαζόμενες μητέρες
ΤΕΤΑΡΤΗ, 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Μάφινς & μικρά κέικ
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Ανοιξιάτικα αυγολέμονα
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Εύκολες πίτες
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Πασχαλινά γλυκά
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Πασχαλινά μενού
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Ανάλαφρα γλυκά με λεμόνι
ΤΕΤΑΡΤΗ, 4 ΜΑΪΟΥ: Το εύκολο κοτόπουλο
ΔΕΥΤΕΡΑ, 9 ΜΑΪΟΥ: Γεύσεις της Αυστρίας
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΜΑΪΟΥ: Μαγειρική Πρώτων Βοηθειών για Διαβητικούς
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΜΑΪΟΥ: Αλμυρές Τάρτες
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΜΑΪΟΥ: Πολύχρωμα Cup Cakes
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΪΟΥ: Μαγειρική Πρώτων Βοηθειών με λαχανικά της άνοιξης
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΜΑΪΟΥ: Πολίτικη κουζίνα
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΜΑΪΟΥ: Μαγειρική με θαλασσινά και ψάρια
ΤΕΤΑΡΤΗ, 1 ΙΟΥΝΙΟΥ: Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού
ΔΕΥΤΕΡΑ, 6 ΙΟΥΝΙΟΥ: Κεφτέδες και μπιφτέκια
ΤΕΤΑΡΤΗ, 8 ΙΟΥΝΙΟΥ: Γλυκά με φράουλες
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ: Μαγειρική των 30’ για το τραπέζι του Σαββατοκύριακου
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ: Μαγειρική Πρώτων Βοηθειών για χοληστερίνη
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ: Καλοκαιρινά γεμιστά
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ: Γλυκά με ελληνικά μαλακά τυριά
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ: Καλοκαιρινός μπουφές και στρωσίματα τραπεζιού