Όλα τ'αγοραία κάποτε τελειώνουν...

14.04.2011
Όλα τ'αγοραία κάποτε τελειώνουν... "Ολα τελειώσαν" χθες λοιπόν -προσωρινά ευχόμαστε- με τα δυο ωραία αγόρια μας να κάνουν σαματά για άλλη μια φορά.

"Όλα τ'αγοραία κάποτε τελειώνουν"... έτσι έγραψαν τα παιδιά προ ημερών στο Facebook... "Ολα τελειώσαν" χθες λοιπόν -προσωρινά ευχόμαστε- με τα δυο ωραία αγόρια της φωτογραφίας να κάνουν σαματά για άλλη μια φορά.

Χθες ο Χάρης δεν είχε πυρετό... Είχε ομως από χθες καινούργιο δίσκο, τον Αρχοντα του Κόσμου, ο οποίος σημειώνουμε ότι σε μία μέρα βρέθηκε στην κορυφή !

...Αντιβίωση onstage λοιπόν δεν είχαμε, όσο είδαμε τουλάχιστον γιατί μπήκαμε στην μέση... Αυτό που είδαμε και ακούσαμε όμως ήταν κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον. Μετά τις τραγουδάρες που παίζουν (ξαναδίνω συγχαρητήρια για το Fragile), ούτε που θυμάμαι πώς και γιατί βρεθηκαμε να τραγουδάμε... μουσική για διαφημίσεις! Ακούσαμε τα πάντα απο το "Μικρό μου Πόνυ" και το "Carnation" μέχρι τη μουσική του "Νεσκαφέ" και της "Lacta"... Χωρίς να νοιάζει κανέναν για το τι και αν και πώς μπορεί κάτι έμμεσα και γκρίζα να το διαφημίζει, αβίαστα όπως συνέβησαν όλα τις τελευταίες Τετάρτες στο Dome, έτσι συνέβη και χθες ένα παρατεταμένο live commercial break. Και αυτό είναι κάτι που πράγματι δεν έχουμε ξαναδεί... (Για να δικαιολογούμε και τις λεζάντες δηλαδή τυπου "Βαρθακούρης-Πετράκος όπως δεν τους έχετε ξαναδει"!) :-)

Μετά το "Μεβγάλ" και την Μικρή κατσαριδούλα τερέζα που την πάτησε το Teza, την οποία τραγουδουσε και μαζί τους όλο το μαγαζι (!) ξαναμπήκαν στο κλίμα με το "Σ ευχαριστώ" του Χάρη και το "Για μια καλύτερη ζωή" του Γρηγόρη . O,τι καλύτερο για να επανέλθουν στην τάξη.

Και το "Μες στην καρδιά μου μόνο θλίψη" και τα "Βράδυα Αξημέρωτα" ακούσαμε και τραγουδήσαμε, και σφηνάκια ήπιαμε και κάπου εκεί μπήκαν το "Ρίτα Ριτάκι", το "Μη Γυρίσεις", "Να μουνα Θεός για λίγο", "Φέυγω" αλλά κανείς δεν έφευγε...
"Δε θα χωρίσουμε ποτέ", "Φταίμε κι οι δυο", "Ισως", "Θα θελα να ήσουνα εδώ", και τέλος με το "Πιο Καλή η Μοναξιά"...

A perfect ending for a perfect night. Μπράβο γλυκά μου παιδιά. Πολύ ωραία ήταν για όσο κράτησε. Τώρα θα περιμένουμε να πάτε σε ένα άλλο μαγαζί, με λίγο πιο ευγενικό service, καλύτερη ακουστική, αλλά με μας πάντα μαζί σας να τραγουδάμε όσο παίζετε, αιζετε και τραπαίζετε... :-)

Εχει σημασία να τονίσουμε ότι δεν έχουμε ξαναγράψει σ αυτή τη στήλη για το ίδιο σχήμα, ΠΟΤΕ δεύτερη φορά... Αλλά έχει περισσότερη σημασία το γεγονός ότι γι αυτό ακριβώς το σχήμα άξιζε να γράφει κανείς κάθε Τετάρτη ξανά και ξανά...
Ευχαριστούμε πολύ για τις μουσικές σας. Πατσίζουμε με την αγάπη μας.

Ε.Σ.

PSi. Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς (δεν) ήταν επίσης εκεί.
PSii. Η κιθάρα του Γρηγόρη ήταν ξεκούρδιστη και η μπλούζα του Χάρη έγραφε ΒΑΡΘΑ-ΚΟΡΗ.
Πληροφορίες που δεν ξέρεις ποτέ..μπορεί να τις χρειαστείς.

PSiii. Βούλα και Στέλλα ευχαριστούμε για την παρέα και για τις τράκες... ήταν ανεκτίμητες! :-)

Για σας που τους χάσατε και για μας που θέλουμε να τους ξαναδούμε, Enjoy:

Nόμιζα και Ain't Nobody live στο Dome: