Palmie bistro κάρτα με... προσφορές!

18.04.2011
Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του φετινού καλοκαιριού, τα Palmie bistro κάνουν το πιο επιθετικό τους «άνοιγμα», συστήνοντας στο καταναλωτικό κοινό τη νέα κάρτα μέλους, Palmie bistro Friends & More. Πρόκειται για το νέο μέλος της «οικογένειας» των καταστημάτων καθώς προσφέρει πολλά ευνοϊκά πακέτα προσφορών.

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του φετινού καλοκαιριού, τα Palmie bistro κάνουν το πιο επιθετικό τους «άνοιγμα», συστήνοντας στο καταναλωτικό κοινό τη νέα κάρτα μέλους, Palmie bistro Friends & More. Πρόκειται για το νέο μέλος της «οικογένειας» των καταστημάτων, καθώς προσφέρει πολλά ευνοϊκά πακέτα προσφορών.

Η χρήση της κάρτας Palmie bistro Friends & More είναι απλή. Με την επίδειξή σε όλα τα καταστήματα Palmie bistro, πριν την παραγγελία και πριν την έκδοση της απόδειξης, οι κάτοχοί της απολαμβάνουν τα ειδικά προνόμιά τους.

Με τη λειτουργία της νέας κάρτας, κάθε εμπειρία που ζουν καθημερινά οι επισκέπτες των καταστημάτων Palmie bistrο, τώρα προσφέρει μία επιπλέον ανταμοιβή, καθώς εκτός από την υψηλή αισθητική του χώρου και το πάντοτε προσεγμένο σέρβις, θα απολαμβάνουν τις ήδη προσιτές αγαπημένες τους γευστικές επιλογές, σε εξαιρετικά μειωμένες τιμές κατά τη διάρκεια προεπιλεγμένων ημερομηνιών.