Τον Αύγουστο καινούριοι Peppers!

06.06.2011
Προφανώς ο τίτλος "Dr Johnny Skinz's" Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head" δεν είναι κι ότι πιο βολικο-εμπορικό-catcy και δύσκολο να χει συντομογραφια. Οπότε οι Red hot chili peppers θ' αρκεστούν στο "I’m with you" -ακόμα κι αν θυμίζει μπαλαντοειδές δίσκο- για όνομα

Προφανώς ο τίτλος "Dr Johnny Skinz's" Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head" δεν είναι κι ότι πιο βολικο-εμπορικό-catchy και δύσκολο να χει συντομογραφια. Οπότε οι Red hot chili peppers θ' αρκεστούν στο "I’m with you" -ακόμα κι αν θυμίζει μπαλαντοειδές δίσκο- για όνομα του νέου του άλμπουμ και όρισαν ημερομηνία που θα πάρει εξιτήριο για τον δικό μας κόσμο των ραφιών την 29η Αυγούστου.

Αυτό το καλοκαίρι έχει ένα λόγο παραπάνω να μας κρατάει σε τσουρουφλισμένη αναμονή και να περιμένουμε να τελειώσει ο Αύγουστος αλλά λίγο πιο νωρίς 18 Ιουλίου θα έρθει το πρώτο single από το Lp, "The adventures of raindance Maggie". Ο εγκέφαλος της παραγωγής είναι ο σεσειμασμένος pepper άνθρωπος Rick Rubin. Eίναι ο πρώτος δίσκος από το 1995 και τη δισκάρα "One hot minute" που δεν έχει τον Fru Fru John Frusciante στην κιθάρα και όπως είχαμε ξαναπεί τον έχει αντικαταστήσει ο Josh Klinghoffer των Warpaint.

Επίσης εκτός από τις συναυλίες της Βραζιλίας, Χονγκ Κονγκ και Ιαπωνίας, αρχίζουν να σχεδιάζουν την ευρωπαϊκή βόλτα οπότε σπάσε γουρουνοκουμπαράδες, σκίσε στρώματα, βγες στον έρανο γιατί έχουμε συναυλιακό αγώνα προσεχώς.. Τρέλανε μας Antony.

Κ.Π