Γκράφιτι Δυτικών Προαστίων

09.06.2011
Μια γιορτή του Graffiti με 9 καλλιτέχνες του δρόμου, που αναλαµβάνουν σε 3 διαφορετικά σηµεία του αίθριου χώρου του Terra Petra να κάνουν ένα live painting performance.

To Terra Nueva Project διοργανώνει το Σάββατο 11 Ιουνίου μια γιορτή του Graffiti, με σκοπό να φέρει σε επαφή το κοινό των Δυτικών Προαστίων κι όχι μόνο με τη γενικότερη έννοια της Street Κουλτούρας.

Εννέα street artists, οι BooHaha, Insane, Lune, Mint, Tam, Reiser, Simek, Don 40 και Γρηγόρης Παπαγρηγορίου, αναλαµβάνουν σε 3 διαφορετικά σηµεία του αίθριου χώρου του Terra Petra να κάνουν ένα live painting performance. Πρόκειται για το [Level 04] του Terra Nueva Project, τον υπαίθριο καταπράσινο χώρο με τη μοναδικά καθηλωτική και μαγευτική θέα που ξυπνά ανεπανάληπτα συναισθήματα. Μετά το τέλος του show θα ακολουθήσει party με DJ set...

GRAFFITI SHOW + After Party
Σάββατο 11 Ιουνίου
Πολυχώρος Terra Petra @ Αίθριο [Level 4]
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη

Ώρα Έναρξης Show: 16:00
Ώρα Λήξης Show: 00:00
Ώρα Έναρξης After Show Party: 00:01
Είσοδος Ελεύθερη

Πρόσβαση: Για την πρόσβασή σας στο Terra Petra εξυπηρετείστε με τις εξής συγκοινωνίες: Α11 Πλατεία Βάθης – Ίλιον - Πετρούπολη 719 Πλατεία Βάθης (Φαβιέρου) - Παλατιανά - Πετρούπολη 747 Πλατεία Αττικής – Πανόραμα - Πετρούπολη. Και για τις 3 γραμμές κατεβαίνετε στο τέρμα στο Θέατρο Πέτρας. Α13 Ζήνωνος Β11 Φαβιέρου. Και στις 2 γραμμές κατεβαίνετε στη στάση της οδού Σουλίου και ανηφορίζετε με τα πόδια σε μια απόσταση λιγότερη των 5΄ για το Terra Petra. Επιπλέον, ο πολυχώρος διαθέτει τεράστια έκταση δωρεάν Parking.