Απόπειρα δολοφονίας κατά της Joss Stone!

15.06.2011
H Joss Stone δεν είναι μόνο από τα πιο χαρισματικά black power λαρύγγια κι υπέυθυνη για τα πιο πωρωτικά live αλλά και μία από της πλουσιότερες τραγουδίστριες της Αγγλίας με 9 εκατομμύρια λίρες να της ανήκουν σύμφωνα με τις Sunday Times.

H Joss Stone δεν είναι μόνο από τα πιο χαρισματικά black power λαρύγγια κι υπεύθυνη για τα πιο πωρωτικά live αλλά και μία από της πλουσιότερες τραγουδίστριες της Αγγλίας με 9 εκατομμύρια λίρες να της ανήκουν σύμφωνα με τις Sunday Times. Όμως όπως και να χει είναι τόσο χαμηλών τόνων που είναι η τελευταία που θα μπορούσες να σκεφτείς ότι θα δεχόταν επίθεση από δολοφόνους βγαλμένους από Kill Bill σκηνικό.

Χθες στις 10 το βράδυ η αστυνομία συνέλαβε δύο ύποπτους, ο ένας 30 και ο άλλος 33 χρονών, οι οποίοι κατευθύνονταν στο σπίτι της Stone και είχαν τ αυτοκίνητο γεμάτο όπλα, σκοινιά, ένα σπαθί και μία μεγάλη σακούλα όπως επίσης αεροφωτογραφίες και χάρτες με την ακίνητη περιουσία της.

Οι δύο άντρες οι οποίοι είναι υπό κράτηση, έκαναν ολόκληρο road trip από το Manchester για να φτάσουν στο Devon όπου μένει η Stone για να ξεκουραστεί από περιοδείες και στούντιο και αυτή τη στιγμή ανακρίνονται για απόπειρα ληστείας και δολοφονίας. Οι γείτονες αναφέρουν πως τους είχαν παρατηρήσει να κινούνται ύποπτα γύρω από το σπίτι της 24χρονης τραγουδίστριας, χουν μεταφερθεί μαζί με τους δικηγόρους τους στο Exester ενώ 20 αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο γύρω από την υπόθεση.

K.Π

(πηγή: Covermedia)

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!