Παρουσιάζονται τα... «Ελληνικά εγκλήματα»

15.06.2011
Ο τέταρτος τόμος της επιτυχημένης σειράς «Ελληνικά εγκλήματα» παρουσιάζεται τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στο 104 Κέντρο Λόγου & Τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη.

Ο τέταρτος τόμος της επιτυχημένης σειράς «Ελληνικά εγκλήματα» παρουσιάζεται τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στο 104 Κέντρο Λόγου & Τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη.

Δεκαεννιά συγγραφείς γράφουν ισάριθμες αστυνομικές ιστορίες για τον τέταρτο (και άκρως χορταστικό!) τόμο των Ελληνικών εγκλημάτων.

Εφτά νέοι προσκεκλημένοι (κατά σειρά εμφάνισης η Σώτη Τριανταφύλλου, ο Αργύρης Παυλιώτης, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Γιάννης Ράγκος, ο Κώστας Μουζουράκης, ο Παύλος Μεθενίτης και ο Θανάσης Καρτερός) έρχονται να προστεθούν στους συγγραφείς που έχουν εμφανιστεί ξανά στην ίδια σειρά
(ο Πέτρος Μαρτινίδης, ο Φίλιππος Φιλίππου, η Αμάντα Μιχαλοπούλου, ο Βασίλης Δανέλλης, ο Ανδρέας Αποστολίδης, η Τιτίνα Δανέλλη, ο Τεύκρος Μιχαηλίδης, ο Μανώλης Πιμπλής, ο Ιερώνυμος Λύκαρης, ο Σέργιος Γκάκας, η Αθηνά Κακούρη και ο Πέτρος Μάρκαρης), και όλοι μαζί δίνουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ διηγημάτων, που συναγωνίζονται το ένα το άλλο σε
ευρηματικότητα, σασπένς αλλά και οξυδερκείς ματιές στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς που συμμετέχουν στον τόμο:
Αθηνά Κακούρη, Σέργιος Γκάκας και Τεύκρος Μιχαηλίδης. Θα παρευρεθούν και οι υπόλοιποι συγγραφείς του βιβλίου: Ανδρέας Αποστολίδης, Τιτίνα Δανέλλη, Βασίλης Δανέλλης, Θανάσης Καρτερός, Πέτρος Μάρκαρης, Πέτρος Μαρτινίδης, Παύλος Μεθενίτης, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Κώστας Μουζουράκης, Αργύρης Παυλιώτης, Μανώλης Πιμπλής, Γιάννης Ράγκος, Σώτη Τριανταφύλλου, Φιλίππος Φιλίππου.


Τη συζήτηση θα συντονίσει ο επιμελητής του τόμου Ανταίος Χρυσοστομίδης.