Justin:"Μερικοί είναι καλύτεροι όταν είναι μαστουρωμένοι"

15.06.2011
Κάτω τα χέρια από τον Justin Timberlake. Θα ηχογραφήσει καινούρια κομμάτια όποτε του έρθει έμπνευση και είναι έτοιμος να βγάλει τις γνωστές χαρακτηριστικές κραυγές του στο στούντιο. Αυτή την περίοδο τον έχουν απαγάγει τα κινηματογραφικά πλατό και συμβόλαια όπως εκείνα των "Bad Teacher" και "Friends with benefits"

Κάτω τα χέρια από τον Justin Timberlake. Θα ηχογραφήσει καινούρια κομμάτια όποτε του έρθει έμπνευση και είναι έτοιμος να βγάλει τις γνωστές χαρακτηριστικές κραυγές του στο στούντιο. Αυτή την περίοδο τον έχουν απαγάγει τα κινηματογραφικά πλατό και συμβόλαια όπως εκείνα των "Bad Teacher" και "Friends with benefits" που βγαίνουν προσεχώς και φωτογραφίζεται για το Vanity Fair.

"Δεν έχω ούτε ένα τραγούδι έτοιμο. Συνέχεια με ρωτάνε πότε θα βγει κάποιο καινούριο τραγούδι ή άλμπουμ και δεν ξέρω τι να πω γιατί η μουσική δεν είναι προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή. Μπορεί να γίνει κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα ή τον επόμενο χρόνο".. λέει ο Justin σε συνέντευξη του στο Playboy.

Προς το παρόν απλώς ακούει μουσικές και ξεχωρίζει τους νέους δίσκους των Strokes και Radiohead, είναι έτοιμος ν αγοράσει οτιδήποτε βγάλει ο Jack White και θαυμάζει τη Lady Gaga(θυμάσαι το επικό επεισόδιο του SNL). Κι αν τον πιέσει κανείς έχει την λύση. Όταν τον ρωτήσανε αν αληθεύει πως καπνίζει μαριχουάνα απάντησε: Βέβαια. "Το μόνο πράγμα που κάνει το χόρτο είναι να με βοηθάει να μη σκέφτομαι..μερικές φορές έχω ένα μυαλό που χρειάζεται να κλείνει τελείως. Μερικοί άνθρωποι είναι καλύτεροι όταν είναι μαστουρωμένοι". Μάλιστα..

Κ.Π

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!