Ανοιξε Πέτρα να μπει η... γατούλα (Κατερίνα Παπουτσάκη)!

16.06.2011
Φαίνεται πως οι ρόλοι των γυναικών που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στη νεώτερη Ελλάδα ταιριάζουν γάντι στην Κατερίνα Παπουτσάκη. Αφού λοιπόν την απολαύσαμε ως Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τηλεοπτική σειρά «Εχω ένα Μυστικό», τώρα ήρθε η ώρα να την απολαύσουμε και δίπλα στην Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, που δεν είναι άλλη από τη Μαρινέλλα.

Φαίνεται πως οι ρόλοι των γυναικών που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στη νεώτερη Ελλάδα… ταιριάζουν γάντι στην Κατερίνα Παπουτσάκη. Αφού λοιπόν την απολαύσαμε ως Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τηλεοπτική σειρά «Εχω ένα Μυστικό», τώρα ήρθε η ώρα να την απολαύσουμε και δίπλα στην Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, που δεν είναι άλλη από τη Μαρινέλλα.

Η σέξι ηθοποιός δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια της Μαρινέλλας και έτσι δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση από την παραγωγή του μιούζικαλ «Μαρινέλλα» προκειμένου να αντικαταστήσει την Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία αποχώρησε από το καστ, λόγω της συμμετοχής της το καλοκαίρι στους «Σκηνοβάτες» του Εθνικού Θεάτρου.

Τυχερή λοιπόν η Κατερίνα, καθώς όχι μόνο θα τραγουδήσει ντουέτο με τη μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, αλλά θα τη σκηνοθετήσει και ο Σταμάτης Φασουλής, ένας σκηνοθέτης που οι περισσότεροι ηθοποιοί προσεύχονται προκειμένου να συνεργαστούν. Και βέβαια, όλα αυτά σε μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της σεζόν που μας πέρασε.

Η μουσική θεατρική παράσταση «Μαρινέλλα - Το Μιούζικαλ» ξεκινά περιοδεία σ΄όλη την Ελλάδα!

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!