Digital ρεκόρ για τον Eminem!

07.07.2011
Ο Eminem κράσαρε τους σέρβερ, έκανε τους αριθμούς των download να αλλάζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και κάπως έτσι απέκτησε καινούριο ρεκόρ στο ψηφιακό σύμπαν με την Adele να τον απειλεί πως θα τον ξεπεράσει. Ναι γιατί η δεύτερη διακτινίζεται από τη μία κορυφή στην άλλη. Το

Ο Eminem κράσαρε τους σέρβερ, έκανε τους αριθμούς των download να αλλάζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και κάπως έτσι απέκτησε καινούριο ρεκόρ στο ψηφιακό σύμπαν με την Adele να τον απειλεί πως θα τον ξεπεράσει. Ναι γιατί η δεύτερη διακτινίζεται από τη μία κορυφή στην άλλη. Το Recovery πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο digital album στην Αμερική σύμφωνα με το SoundChan κάτι που σημαίνει πως ο Eminem είναι ο πρώτος που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Από τότε που η συγκεκριμένη εταιρία έχει ξεκινήσει να μετράει τα download των δίσκων με αρχή τη χρονιά του 2005, τα περισσότερα άλμπουμ μέχρι τώρα ήταν 500.000 και υπολογίζουν πως μετά τον Eminem υπάρχει πιθανότητα το “21” της Adele να ξεπεράσει τις πωλήσεις του Slim Shady. Ο τελευταίος πήγε επίσης κατευθείαν στο νούμερο ένα του Billboard 200 chart και στα Top digital albums μένοντας εφτά βδομάδες στο καθένα κι επιπλέον έκανε το ίδιο -με μικρότερη διαμονη- με τον δίσκο των Bad meets Evil (το project του με τον Royce da 5’9’’). Catch him if you can.

Κ.Π

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!