"Η Britney έπαιρνε κοκτέιλ ναρκωτικών και με παρενόχλησε σεξουαλικά"

21.07.2011
Όχι ότι μας προξενούν και μεγάλη έκπληξη όλες αυτές οι αποκαλύψεις αλλά το timing που διάλεξαν να τα βγάλουν στη φόρα δεν είναι και τόσο καλό. Η Britney Spears πριν ανακάμψει και ξαναβγεί στις πίστες και τα stages για περιοδεία, δεν ήταν και στην καλύτερη της φάση και κυρίως στην πιο νηφάλια. Διέρρευσαν κάποια

Όχι ότι μας προξενούν και μεγάλη έκπληξη όλες αυτές οι αποκαλύψεις αλλά το timing που διάλεξαν να τα βγάλουν στη φόρα δεν είναι και τόσο καλό. Η Britney Spears πριν ανακάμψει και ξαναβγεί στις πίστες και τα stages για περιοδεία, δεν ήταν και στην καλύτερη της φάση και κυρίως στην πιο νηφάλια. Διέρρευσαν κάποια έγγραφα που βρίσκονται στο δικαστήριο για κάποιες δίκες που έγιναν και θα γίνουν και περιέχουν καταγγελίες και περιστατικά που είχαν συμβεί όταν εκείνη δεν είχε και πολύ επαφή με την πραγματικότητα.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρουν την καταγγελία του πρώην bodyguard της Fernando Flores πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από την τραγουδίστρια όταν έβγαλε τα ρούχα της μπροστά του και το ανάγκασε να κάνουν σεξ στην κρεβατοκάμαρα της με αποτέλεσμα να της κάνει μήνυση ζητώντας 10 εκατομμύρια δολάρια. Μεταξύ μας δε νομίζουμε να το είχαν αρνηθεί και πολλοί. Στη συνέχεια, κάποιοι άλλοι που δούλευαν μαζί της δηλώνουν πως είχε τελείως αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, έπαιρνε κοκτέιλ ναρκωτικών με αμφεταμίνες, ήταν αποκρουστική, είχε αϋπνίες, βαριάς μορφής κατάθλιψη, βίαιες κι επιθετικές τάσεις ενώ ζητούσε παράλογα πράγματα όπως να τη φωνάζουν Jennifer ή Queen Bee. Κάτι πολύ μακριά από Femme Fatale δηλαδή..

Κ.Π