Οι τελευταίες λέξεις της Αmy: "Σ αγαπάω μαμά"

25.07.2011
"Σ αγαπάω μαμά" και μετά κοκαϊνη, ecstasy και κεταμίνη με πολύ αλκοόλ...

To βράδυ του Σαββάτου, η σορός της Amy μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο μέσα σε κλίμα οδύνης από κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι. Η μητέρα της Janis παραδέχτηκε ότι το μοιραίο ήταν αναπόφευκτο και δήλωσε: "Aκόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και δεν θέλω" ενώ τόνισε ότι αυτό που θέλει να θυμάται είναι η σκηνή της προηγούμενης ημέρας όταν μετά από πολλές ώρες που πέρασαν πολλές ώρες μαζί, η Amy φεύγοντας της είπε "σ' αγαπάω μαμά".

Ο πατέρας της τραγουδίστριας, που έμαθε με καθυστέρηση τα τραγικά νέα καθώς πετούσε προς τη Νέα Υόρκη, είχε προβλέψει πολλές φορές στο παρελθόν τον θάνατό της.

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο της Amy Winehouse κατακλύζουν από το βράδυ του Σαββάτου τα κοινωνικά δίκτυα ενώ ο Mark Ronson δήλωσε "Ήταν η καλλιτεχνική αδελφή ψυχή μου, ήταν σαν αδελφή μου. Είναι η πιο θλιβερή ημέρα της ζωής μου". Εν τω μεταξύ, λίγες ώρες μετά το τραγικό γεγονός, το άλμπουμ της "Back to Black" με παραγωγό τον Ronson κατέβασε την Adele από την πρώτη θέση των Itunes charts της Αγγλίας όπως επίσης βρέθηκε πρώτο και στα charts άλλων 15 χωρών. Επιπλέον τα singles "Rehab" και "Back to black" ανέβασαν στα ύψη τις πωλήσεις τους.

Οσο για το τι την σκότωσε... Λεπτομέρειες από τις τελευταίες ώρες της βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω βρετανικών δημοσιευμάτων. Κοκαϊνη, ecstasy και κεταμίνη αγόρασε η Winehouse μια ημέρα πριν τον θανατό της σύμφωνα με μαρτυρίες δικών της ανθρώπων.. Tο People μάλιστα γράφει ότι το κοκταίηλ που την σκότωσε είχει και πολύ αλκοόλ, ενώ μια άλλη μαρτυρία μιλάει για υπερβολική δόση έκσταση...

RIP Amy Winehouse

E.Σ.