Μία Rihanna..για το μούτσο!

28.07.2011
Η Rihanna έξω από τα bondage κορμάκια, τις horny ζαρτιέρες, τα μαστίγια και όλα τον εξοπλισμό που κουβαλάει τελευταία φόρεσε τη στολή της FBI πράκτορα για να εξακριβώσει αν ο γιαλός είναι στραβός ή αρμενίζουνε στραβά τα θωρηκτά. Και για να μη μένεις άλλο στο σκοτάδι του γρίφου, η εθνική σταρ των Barbados είναι το καστ της ταινίας Battleship το trailer της οποίας σήκωσε κύματα

Η Rihanna -ψηφίστηκε γυναίκα της χρονιάς από την ιταλική Vogue- έξω από τα bondage κορμάκια, τις horny ζαρτιέρες, τα μαστίγια και όλα τον εξοπλισμό που κουβαλάει τελευταία φόρεσε τη στολή της FBI πράκτορα για να εξακριβώσει αν ο γιαλός είναι στραβός ή αρμενίζουνε στραβά τα θωρηκτά. Και για να μη μένεις άλλο στο σκοτάδι του γρίφου, η εθνική σταρ των Barbados είναι το καστ της ταινίας Battleship το trailer της οποίας σήκωσε κύματα στο yahoo πριν λίγες ώρες.

Ο Peter Berg ( Hanckock, The Kingdom, The Rundown) έχει τις κάμερες και οι Liam Neeson, Josh Pence , Talyor Kitsch, Alexander Scarsgard βρίσκονται στο στόλο των πλοίων που προσπαθούν να σταματήσουν μία αγνώστου προέλευσης ιπτάμενης και πλεούμενης αρμάδας η οποία θέλει να τους καταστρέψει όλους. Θα μπορέσει η Rihanna να βρει τα στοιχεία και να τους σώσει; Η συνέχεια στις οθόνες..(με τον απαραίτητο μπάσο και ύφος καταστροφολογίας στη φωνή)

Κ.Π