H κόρη της Amy Winehouse

01.08.2011
"Η Amy ήταν η μητέρα μου... Με φρόντιζε και περνούσαμε καλά. Την αγαπούσα και με αγαπούσε" είπε η χρονη Dannika Augustine .

H Amy Winehouse ήταν έτοιμη να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την St Lucia η οποία ήδη τη φώναζε 'μαμά', αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα. Η Sunday Mirror μίλησε στη δεκάχρονη Dannika Augustine, την οποία η Amy είχε συναντήσει στιις διακοπές της στο νησί της Καραϊβικής όπου και πέρασε μεγάλο μέρος των τριών τελευταίων χρόνων.

Η γιαγιά της Dannika, Marjorie Lambert ισχυριζεται ότι είχε ήδη προσλάβει δικηγόρο για να ξεπεράσει τα διαδικαστικά της υιοθεσίας ενώ η Winehouse τους είχε ήδη πει ότι αν δεν κατάφερνε να τη πάρει μαζί της στην Αγγλία, θα πήγαινε η ίδια να ζήσει μόνιμα στη St Lucia.

Η Dannika είπε: "Η Amy ήταν ήδη η μητέρα μου. Τη φώναζα μαμά και ήμουν η κόρη της. Με φρόντιζε και περνούσαμε καλά. Την αγαπούσα και με αγαπούσε. Hταν υπέροχο άτομο και ανυπομονούσαν να ζήσω μαζί της είτε εδώ είτε στο Λονδίνο. Δεν μπορω να πιστέψω ότι έφυγε. Ειναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί” .

Η γιαγιά Lambert, που έχει ένα beach bar στο νησί πρόσθεσε:
"Η Amy ήθελε τόσο πολύ ένα παιδί. Αν δεν είχε φύγει, τώρα θα ήταν εδώ για να ολοκληρωσουμε την διαδικασία υιοθεσίας, που είχαμε ήδη ξεκινήσει."

Η μητέρα του παιδιού Nadia Germaine ήταν πρόθυμη να 'παραδωσει' το παιδί της, αφού ήταν σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση και άνεργη και ήξερε καλά ότι δε μπορεί να μεγαλώσει την κόρη της .
Ο πατέρας της Dannika, Vic Augustine, δήλωσε στην εφημερίδα ότι είχε επισης δώσει την άδεια του για την υιοθεσία...