Η Cheryl Cole συνεργάζεται με τον David Guetta

19.08.2011
H Cheryl Cole ύστερα από την μεγάλη περιπέτεια υγείας της και το τέλος της X- Factor εποχής, δε θα μπει μόνη της στο στούντιο για να ετοιμάσει την επιστροφή της. Για τις ηχογραφήσεις του δεύτερου άλμπουμ της Messy Little Raindrops θα συνοδεύεται εκτός από τον Will.I.am και από

H Cheryl Cole ύστερα από την μεγάλη περιπέτεια υγείας της και το τέλος της X- Factor εποχής, δε θα μπει μόνη της στο στούντιο για να ετοιμάσει την επιστροφή της. Για τις ηχογραφήσεις του δεύτερου άλμπουμ της Messy Little Raindrops θα συνοδεύεται εκτός από τον Will.I.am και από τον David Guetta, δύο κυρίους δηλαδή που ξέρουν πώς να κάθονται στους θρόνους των χιτ για πολλές βδομάδες και να μην ξεκολλάνε.

Ο Guetta αφού ανέλαβε τη Rihanna, Madonna, Taio Cruz κι έχει συμφωνήσει ν' αναλάβει και τις κονσόλες της Jessie J σε λίγους μήνες, δεν έχει πει επίσημα για τη συνεργασία του με την Cole αλλά απ ότι αναφέρουν κάποιες πηγές έχει δεχτεί ήδη. Κάτι που σημαίνει πως η Cheryl θα επισκεφτεί τα charts σύντομα και θα παρατείνει αρκετές μέρες τη διαμονή της..

Κ.Π