Ο πατέρας της Amy επιστρέφει τις δωρεές του Amy Winehouse Foundation

23.08.2011
Η φράση Amy Winehouse dead είναι η πιο δημοφιλής στις αναζητήσεις του Google αφού μετά το θάνατο της blue eyed soul Αγγλίδας επικράτησε ένας πανικός στο σέρβερ. Κι αν παρατηρήσεις πως στην τρίτη θέση με τα θέματα που ψάχνουν πιο πολλοί οι χρήστες είναι άλλος ένας θάνατος, εκείνος του Ryann Dean από το Jackass τότε μάλλον έχουμε μία τάση να διαβάζουμε μακάβρια πράγματα.

Η φράση "Amy Winehouse dead" είναι η πιο δημοφιλής στις αναζητήσεις του Google αφού μετά το θάνατο της blue eyed soul Αγγλίδας επικράτησε ένας πανικός στο σέρβερ. Κι αν παρατηρήσεις πως στην τρίτη θέση με τα θέματα που ψάχνουν πιο πολλοί οι χρήστες είναι άλλος ένας θάνατος, εκείνος του Ryann Dean από το Jackass τότε μάλλον έχουμε μία τάση να διαβάζουμε μακάβρια πράγματα. Τέλος πάντων. Το πρόβλημα είναι το To Amy Winehouse foundation και τα δικαιώματα του ονόματος του.

Ο πατέρας της Amy, Mitch αποφάσισε όταν έγινε η κηδεία της κόρης του να φτιάξει ένα ίδρυμα με τ όνομα της για να προσφέρει όχι μόνο την ευκαιρία για αποτοξίνωση σε εθισμένα παιδιά αλλά να τα στηρίξει ψυχολογικά σε όλα. Μάλιστα πρν λίγες μέρες πήγε στο Γουέστμίνστερ για να ευαισθητοποιήσει και τους κουστουμάτους πολιτικούς προκειμένου να βοηθάνε περισσότερο όσυς εχουν προβλήματα με τα ναρκωτικά.

Όμως το σχέδιο δεν πήγε όπως το υπολόγισε. Αυτές τις μέρες αναγκάστηκε να επιστρέψει όλες τις δωρεές που δόθηκαν γιατί κάποιος ισχυρίζεται πως έχει κατοχυρώσει πρώτος το όνομα του Ιδρύματος ως domain στο Ίντερνετ οπότε θα ήταν παράνομο να υπάρχει δύο φορές. Πας να κάνεις το καλό και βρίσκεις γραφειοκρατεία…

Κ.Π